reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pysia - to żebyś już nie traciła czasu bezowocnie :p to mam dwójkę! hahahaa
Córa ma 12 lat, a synuś 20 stycznia kończy roczek :)

A co do tych testów - to możesz mieć rację, one są zepsute !!!!!!!!!! tak się przyglądam temu siódmemu i nie widzę nawet bladej, i zaraz oślepnę )))))))

Ostatnia edycja:
Made ho ho ho to już masz piękny dorobek życia :)))) i życzę 3ej pociechy :-):-):-) Oby się udało
Gwiazdeczka czekamy na wynik ;]

pysia - podziękować !!!! I precz już z domowym laboratorium, costangusem, wiesiołkami i innymi wspomagaczami - to nasz cykl :)))))))

Ciekawe jak u Gwiazdeczki..... ?

made to by dopiero jaja były jak byśmy zaciążyły z negatywnymi testami a i to bardzo możliwe... to przecież tylko testy... chociaż szczerze mówiąc jak się naczytałam, że jakiejś dziewczynie za 2gim razem wyszedl pozytyw starali się i jest w ciąży to aż się skusilam... a teraz mam chwile zwątpienia czy działają... a i też myslę, że może ja coś nie tak robię... no nie wiem
A jak się nie uda to nie ma ch** we wsi :zawstydzona/y: kupuję tablety, łykam i działamy....:-D:-D:-D
Chodzi za mna pizza albo kebab - jak nie odejdzie to się skusze i zamówię coś na dzisiejszy wieczór...

Juz jestem z jasna druga kreska, wiec owu dopiero bedzie. W pon. ide na monitoring i podejzymy czy i ile pecholi rosnie.
Dzisiaj wogole mam jakiegos dolka i poplakuje sobie...moj mezus ma niebawem urodziny i zapytalam co chcialby dostac, a on mi na to, ze dzidzie a mi swieczki w oczach stanely...tak bardzo pragniemy kolejnej dzidzi...a wszystko przeze mnie, ze nie mamy i mi zle bardzo, chociaz mezus przytulil i osuszyl lzy to mi i tak jakos nie bardzo....heh no juz nie smece...

pysia - ja to traktuję jako zwykłą ciekawostkę, tak jest zdecydowanie zdrowiej :)))

Gwiazdeczka - nie smuć się, wszystko się ułoży :) Trzymam kciuki.
Widzę, że macie synka... czy miałaś problem zajść wówczas w ciążę ?

Ostatnia edycja:
Gwiazdeczka głowa do góry!! Wiem, co czujesz.....

Madem nie wiedziałam, że masz już dwójeczkę! Super!!! Ale czemu od razu precz z castagnusem?? Ja go biorę hehe i bardzo na niego liczę!! :)

Pysia kiedy dokładnie test ciążowy robisz? Ja około 20 stycznia - chyba, że @ mnie ubiegnie...

Gwiazdeczka to wcale nie Twoja wina. To on ze ślepaków strzela - mówię Ci kochana. Nie łam się, przełam się :)))) Ja wiem, że każda starająca ma chwile zwątpienia ale razem damy radę... bez siebie nic nie zrobimy :-):-):-) My będziemy dzielnie za Ciebie trzymać kciuki &&& i na pewno sie uda. A swoją drogą mężuś mógł zatrzymać dla siebie z tą dzidzią, bo przecież to wcale nie jest łatwe jak ktokolwiek nam mówi o maleństwie, podczas trudu starań....No ale dobrze, że już po wszystkim i nie płacz już.. masz nas i Męża i synka :tak::tak::tak:

reklama
Gwiazdeczka tule mocno- uda sie w koncu. A mezus chyba sie zapomnial jak bardzo chcesz dzidziusia i powinien dostac kuksanca.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry