reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lil maja niet, fotki nie będzie... na aparacie to nie wygląda jak powinno, więc zrezygnowałam :sorry2:
made to mój 6ty test.. no jakaś tam druga krecha jest ale chyba to jeszcze nie taka jak być powinna :dry:

Nie no patrząc na te 2 krechy to mi się wydaje, że ta druga jest najciemniejsza ze wszystkich dni

W ogole to dziś zaczęlam nowe opakowanie nie tych jak ostatnie tylko inne i tam pisało, że na 3 sekundy tylko zanurzyć - dziwnie... na tamtych 10-15sekund, a tu tylko 3.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
lil - nie wykluczone, chociaż generalnie mogę mieć okres z lekkim opóźnieniem niż za wcześnie, a owulacja najczęściej występuje 14 dni licząc od kolejnej @..... a zdarzały mi się już cykle 35,36 dniowe, według tych obliczeń, owulacja dopiero nastąpi za dwa lub trzy dni, ale zobaczę co dzisiaj mi test pokaże, bo już zakupiłam ten z Domowego Laboratorium ;)))
Jak wszystkie to wszystkie, a co ;)

pysia - ja też jadę na testach do końca ;)))

No pewnie - traktujmy te testy owulacyjne jako ciekawostkę, a starania swoją drogą....Chociaż ja się cieszę, że już wiem, że po owulacji mam, bo nie miałabym siły teraz się starać hehe :)) Ale i tak czuję, że się nie udało. Może przez tę chorobę....

lil - mi jak wyszły testy, to się przytulaliśmy co drugi dzień, i się udało!!!!! więc proszę być dobrej myśli :)))

pysia - na moje oko, to jutro, najdalej pojutrze wyjdzie Ci ta ustęskniona krecha ;)

made a który masz d.c.? No to ba - nie możesz się wyłamywać z reszty tlumu kupując inny test ;]
Chociaż ja nowe opakowanie mam też jakieś domowe ale inna firma... no cóż... w ogóle ta farmaceutka to była ciekawa :baffled::baffled::baffled:
lil maja wierze, że Ci się udalo - nie ma wprost innej opcji jak ta :))) no własnie... niby robię,a tak naprawdę łudzę się, że mimo krechy bladszej to mam owu :)

Madem czyli już jedno dzieciątko masz? Wiesz ja w ostatnich cyklach na pewno trafiałam w owulację i się nie udawało mimo to, więc stąd moje obawy. Ale staram się w miarę na spokojnie do tego podejść. :)

Pysia bardzo przyjemna ta Twoja opcja :))

made ooo nic się wczesniej nie chwaliłaś, że juz masz jedną pociechę... :-p:-p:-p
Yhy, oby mi wyszła ta druga krecha.
Skończę myslę to opakowanie testów i dam sobie spokój z nowymi. Zresztą chyba ich już wystarczy....
Ty się starałaś co 2 dzień, a ja przyjęlam inną metodę :-) codziennie wiadomo

Halo halo co Wy śpicie przed tymi kompami czy cuś?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mnie nie było, bo testowałam :p
A o dzieciątku to już pisałam, lekcje pysia nie odrobione :)))) hahaaaaaa

Test znowu blady, ale.... co ma być to będzie :))

Witaj Gwiazdeczka!

Ostatnia edycja:
reklama
made aaa zwracam honor... lekcje będę odrabiac późnym wieczorem, więc jeszcze czas :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ja tez myślę, że co ma być to będzie.. może akurat fałszują te nasze testy :-D:-D:-D W ogóle to nie wiem czy za krótko nie trzymałam, bo 3 sekundy ale tak było napisane... jutro potrzymam z 10sekund tak jak te z domowego laboratorium
A może pisałaś o dziecku a może i nie, nie pamiętam albo po prostu mnie wtedy nie bylo i coś przeoczyłam... a ile ma lat i córka czy syn? :)
Gwiazdeczka witaj,testuj i daj znac jak wynik

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry