reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MADE to foremka do stawiania babek z piasku Hehe
KOCUREK DZIALAJ.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia - takiej właśnie szukałam !!!!! Z nieba mi spadłaś :))))))))))) Babko :p
Kurde.... troszkę jestem zmartwiona tym brakiem koloru na testowej kresce, a dzisiaj 17 dc. hmmmm....... zobaczę co dzisiaj wyjdzie, bo śluz książkowy!

pysia ? A Ty kiedy testujesz ?

Ostatnia edycja:
made ja już po testowaniu i bez rewelacji Ci powiem :sorry2::sorry2::sorry2:
Ta kreska druga niby wyraźna dosyć a jednak jakby troszkę jaśniejsza... nie wiem ...
Wiolka dokładnie. Ostatnia @ miałam 27 grudnia, zaraz po skończeniu wzięliśmy się do roboty i tak codziennie się staramy. Jak nie wyjdzie to lipa.

Witam się i ja ponownie. Leżę jednak dalej w łóżku, bo nie jest jeszcze super.

Kocurek doczytałam, że dwie kreski są! Super! Czyli jednak testy się przydały - działaj!

Pysia, Madem a Wy też działacie mimo bladych kresek? Wiele się naczytałam, że tak właśnie może być - a to nie znaczy, że nie ma owulacji. Obserwujcie śluz przede wszystkim! I do dzieła!!!

Edytka witaj - troszkę się już znamy :))

pysia - ja sześć testów już zrobiłam i przy żadnym się nawet nie zastanawiałam, wszystkie bledziuchy, że hej :) Ty przynajmniej masz kolorek - działaj ! a jutro zobaczysz jaki wyjdzie następny, będziesz miała odpowiedź ;))))

lil - witaj i zdrówka życzę :) No własnie mimo wyników działamy, co se będziemy żałować :p najważniejsze, ze jest przyjemnie :)))

Lil maja aaaaaaa te krechy to dziś mocne dosyć i cały czas czuję śluz w środku, a rano to naprawdę mnie z deczka zalało.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pysia to czekamy na fotkę! To już TO u Ciebie na pewno.

Madem a może już jesteś po owulacji?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry