reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby - ja pytałam wczoraj o Marcepanka, ale nikt nic nie wiedział.... chyba jedynie mama ma z Nią kontakt, a Jej niestety w weekend nie będzie, trzeba czekać do poniedziałku.

lil - to Ty wspaniały znak jesteś - bliźnięta :))) ja jestem wodnik, nie to żebym jakoś specjalnie kierowała się zoodiakiem ;)

reklama
No właśnie co u Marcepanka???

Edytka
ale jaka radocha zobaczyć dwie tłuste kreski w połowie cyklu hehe :)

Madem jestem raczek - bo z końca czerwca :)

Edyta te testy owulacyjne to dla nas kilku chleb powszedni... :-D:-D:-D
Ja robię te testy choć też wątpliwości chwilami mam co do nich... a u mnie śluz spotkać to ciężko... no teraz jakby mi wilgotno i wczoraj było... a tak to nic nie widzę, nic nie czuję... :baffled:
Lil maja ja też rak:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lecze sie clo teraz 4ty cykl czeka mnie jeszcze jeden z clo a jesli sie nie uda, to Klinika nieplodnosci...Clo wspomaga wzrost przewaznie 2 pecholi, ktore rosna pieknie aaaaaaaa potem nie pekaja... mialam dostac ostatnio pregnyl, ale pechole byly duze i ginka powiedziala, ze damy zadzialac naturze...nie zadzialala

Madem czy na opak to nie wiem, ale raczek na pewno ciut nadwrażliwy jest :)

Pysia a Ty z czerwca czy z lipca?

Ja chciałam rodzić w czerwcu, a jak dobrze pójdzie to będzie październik lub listopad...Albo i dalej.........

Gwiazdeczka dzielna jesteś, że tak po lekarzach biegasz...Walczysz o dzidzię i na pewno się uda!

Gwiazdeczka - bardzo mi przykro :(( ale dlaczego klinika niepłodności, skoro macie już dziecko, i to jak pisałaś, bez wysiłku.... hmmm, konsultowałaś to z innym lekarzem?

Libby - ja pytałam wczoraj o Marcepanka, ale nikt nic nie wiedział.... chyba jedynie mama ma z Nią kontakt, a Jej niestety w weekend nie będzie, trzeba czekać do poniedziałku.

lil - to Ty wspaniały znak jesteś - bliźnięta :))) ja jestem wodnik, nie to żebym jakoś specjalnie kierowała się zoodiakiem ;)

...no to poczekamy do poniedzialku.Ja koziorozec- uparciusz i pracoholik

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry