reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pysia no właśnie nie mam czasu, musze zaraz gości zabawiać więc wpadnę dopiero jutro... jak tam wynik????

U mnie zaskoczenie - druga kreska jest wyraźna i już prawie taka sama :confused: A byłam przekonana, że owu będzie duuuużo później, tak jak w zeszłym miesiącu dopiero od 14dc.....
Zobaczymy co jutro wyjdzie.... Ooooj to może ja nasze przytulanki jakoś wynegocjuję na jutro rano dopiero hihihi :-D

Ostatnia edycja:
Dryn drynnn.......
Dzień dobry kochane :)

Produkcja jak przy owulacji :p Ja wczoraj znowu miałam bladą, nawet cienia cienia nie było :( za godzinę dopiero testuję,bo nie mogłam już sobie kawy odmówić ;)
Aha... najuprzejmiej donoszę, że ja też tu zostaję !

Witaj made !!!! Akurat jak ja muszę lecieć no ale masz timing!!! :dry:
pysia no to spadam ale zostaw wieści co Ci tam wyszło :-)

Miłego wieczorka raz jeszcze i do jutra ;-)

Kocurek - ale poczekam na dobre wieści ;))) nawet do północy.... khe, khe :p
Trzymam kciuki kochana, i uważaj na przeciągi ;)

Muszę zobaczyć tą foremkę pysi, bo tak ją zachwalacie.

Ostatnia edycja:
KOCUREK to gosci do domu wygon ;D i do roboty :) nie no tak powaznie to dzialajcie dzis i jutro

Już jestem z powrotem :-D
No bo wiecie co ?????? Jednak po jakichś 3 minutkach krecha zrobiła się na mocno bordowo :szok: więc owu jutro chyba!!!! O reeety.... ale stres - a ja myślałam, że to za tydzień wypadnie!!!
Kurde trzeba się teraz "postarać" a ja taka zasmarkana i w ogole hehe :-D

Ostatnia edycja:
reklama
pysia widze ze ty masz takie nastawienie jak ja, jak dzialac to na calego, niemozna sie oszczedzac:-)
witaj made...
kocurku dzialaj, zaszalej sobie:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry