- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
Cześć mere !!! :-)
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Cześć Mere :-)
Ja teraz czekam na dostawę nowego termometru owu Przyślą mi w paczce też 10 testów owu i 10 testów ciążowych. Także jakby się nie udało, to na następny cykl jestem uzbrojona po zęby :-)
Ja teraz czekam na dostawę nowego termometru owu Przyślą mi w paczce też 10 testów owu i 10 testów ciążowych. Także jakby się nie udało, to na następny cykl jestem uzbrojona po zęby :-)
P
pysia888
Gość
kala oj tak
mere witaj
Ja już po testowaniu - dzisiaj to jest jedynie cień kreski....
Idę po kawę....
mere witaj
Ja już po testowaniu - dzisiaj to jest jedynie cień kreski....
Idę po kawę....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kalamandyna
zaklimatyzowana ;-)
mere- witaj i powodzenia! :-)
Maju- co jeszcze zauważyłam to to, że przed @ jajniki bolą jak na owulację odkąd zaczełam brać Costagnus. Jajniki mnie dosłownie "ciągną".
Maju- co jeszcze zauważyłam to to, że przed @ jajniki bolą jak na owulację odkąd zaczełam brać Costagnus. Jajniki mnie dosłownie "ciągną".
WIOLKA1509
Fanka BB :)
witam nowa starczke:-)
wrocilam jeszcze na chwile , ja juz wypindrowana , dziecie przebrane i czysciutke mozemy czekac na M:-)
wrocilam jeszcze na chwile , ja juz wypindrowana , dziecie przebrane i czysciutke mozemy czekac na M:-)
Czarny Kocur
Made by Made :*
sergi czyli do boju!! Zuch z ciebie... :-) BTW -Wiesz, że zazdroszczę Ci kota - pilnuj ooooooj pilnuj !!!!! ;-)
mlodam
mama Oleńki
hej Kala
a gdzieś to się podziewała? ja się w listopadzie postarałam ;-) bo mi się 3 @ opóźniła po zabiegu. wizyte 1 miałam w grudniu na tamtą chwilę OK, kolejna mam za tydzień w czwartek. trzymaj kciuki abym zobaczyła serduszko i niunie.
a jak wasze staranka?
a gdzieś to się podziewała? ja się w listopadzie postarałam ;-) bo mi się 3 @ opóźniła po zabiegu. wizyte 1 miałam w grudniu na tamtą chwilę OK, kolejna mam za tydzień w czwartek. trzymaj kciuki abym zobaczyła serduszko i niunie.
a jak wasze staranka?
reklama
sergeevna
Pysiołkowa Mama
mere- witaj i powodzenia! :-)
To przynajmniej wiesz, kiedy "co i jak" przypada, a ja mam problem z tym I te testy owu to chyba dobry pomysł...
Dziewczyny, myślicie, że jak jest cykl bezowulacyjny, to testy owu i tak mogą zafałszować i wyjść pozytywne?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: