reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made a który dzień cyklu??? Ty masz już chyba dalej niż ja? Oj trzymam kciuki :)))

Pysia to o której testujemy? Dobrze zrozumiałam, że Ty od nowego roku codziennie..........?????

Z rozmowy wnioskuję, że skoro karnawał to staranka w przebraniach i kostiumach????

reklama
made aaaaa nie mam niestety ale myślę, że jak Tobie się uda z tą garsonką to i mi wypożyczysz :confused::confused::confused::-D:-D:-D plissssssssssssssssssssssss :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D
lil maja bardzo dobrze mnie zrozumiałaś! Brawo! Mąż mnie męczy i dręczy codziennie :-D:-D i to raz dziennie albo i nawet dwa :szok::szok: nie wyrabiam na zakrętach :-):-):-)

pysia - dzisiaj nadrobię, mam już garsonkę, kabaretki i sandałki ;)))) będzie się działo :p

MADE- sandalki????:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-pno to bedzie jazda:tak:

a odkurzalam rano;-)

LIL- witaj kochana -a czemu tak duzo wsypalaś ,ze za slodkie -ja 2 lyzeczki sypie i jest git:tak:

WIOLKA- smacznego kakao;-)

PYSIA- no to dajesz czadu z testami skoro dokupilaś:tak::-)ale dzialaj -w koncu musimy znalesc sposób na te fasole:sorry2::tak::tak:

Dziewczyny, ale tu u Was dziś wesoło.
Widze, że testy poszły w ruch i starania ruszyły na dobre:tak: Ciekawe jakie będą efekty;-) Szpilki, garsonki, kabaretki...może wezmę z Was przykład?;-):sorry2::-D
Aaa i obowiązkowo kakao ;-)

Ostatnia edycja:
pysia - hahahaaaaaa...... no nie wiem :p
Musisz być grzeczna ;)))))))))))

lil - no ja mam dzisiaj 14 dc, ale cykle mam 30 dniowe, więc dzisiaj lub jutro mi się kreseczka zaczerwieni ;))) no chyba, że ja :))))))

Ale gorący temat :)))))
mama - a Ty w czym wyskakujesz? :p
kala - witaj !!!!!!!!!!!!!!! zostało jeszcze kilka strojów do wypożyczenia ;)))

Ostatnia edycja:
Z rozmowy wnioskuję, że skoro karnawał to staranka w przebraniach i kostiumach????
LIL- dlatego ja wciąż odkurzam-za pokojówkę przebrana :):):):):):):):)))))))))))
[FONT=&quot]
e015.gif
[/FONT]

KALA- pewnie,ze dolącz do nas:)

Ostatnia edycja:
Wiolka pewnie, że tak. zaskocz męża. Na pewno się tego nie spodziewa, a tu będzie taka zaskoczka miła ho ho ho :)))) wymięknieeeee... a w zasadzie stwardnieje :-):-):-):-)
Mama jeju mąż to mi się tak zawziął, że nie wyrabiam powaga :szok::szok::szok::-D:-D:-D
kala bierz przyklad ano ino
lil maja karnawal karnawałem ale trzeba oszałamiająco wyglądać jak się chce coś zyskać :-D:-D:-D a i ja testuję po 16 a Ty? :]
made toż to ja bym w tej garsonce wyglądała jak cnotka niewydymka :-D:-D:-D a mąż jakby mnie ujrzał to by się wrocil chyba z powrotem do pracy albo by pomyślał, że zwariowałam z tego wszystkiego :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej hej Babeczki, ja już spowrotem :-)

Koleżanka u mnie była bardzo dobra z córeczką - 7 miesięczną Amelką :-D Wyściskałam, wycałowałam, a malutka tak się na mnie patrzyła tymi wielkimi oczętami że tylko czekać, aż ciotkę zauroczy :tak:

Pisałam do Mary-Beth z zapytaniem jak tam test, ale mi odpisała, że przylazła @ dzisiaj... Smutno, ale za to doczekała się tego cyklu już, myślę, że ze wspomagaczami za długo nie będą musieli walczyć ;-) :-)

reklama
PYSIA- no to macie hardkor seksualny:):):)))

MADE- ja wlasnie napisalam ,ze pokojówką jestem i dlatego wciąż odkurzam a najdokladniej pod meblami [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry