reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama dzięki za info od Marcepanka.
Mam nadzieję ze dotrwa do tego 35 tygodnia...

napisałam też na wystaranych ale pewnie tu szybciej przeczytasz.. jak tam u Ciebie? Staracie się dalej? Dawno nie czytałam nic na staraczkach i nie w temacie jestem...
Mam nadzieję że mimo wszystko się nie poddaliście i wkońcu doczekacie się zdrowego malucha!

A tak wogóle to dziewczyny przesyłam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zieloniutkie jak nadzieja:)
Mam nadzieję że się przydadzą:)

reklama
Powitać :)

Ech ten Marcepanek :( wysyłam dobre fluidy
mama - przekaż kochana mnóstwo serdeczności i ciepła dla Niej :)

Tak się rozleniwiłam, że koniec świata, a tu tyle do nadrobienia ;)))
Kawę już mam, zabieram się za czytanie.

Jeszcze tylko pytanie: mary-beth się odzywała?

mama o kurcze myslalam ze troche dalej....moze lepiej dla niej i malenstwo byloby jakby zostala w szpitalu pod stala kontrola lekarzy?

MONIA- kochana a wlasnie bylam na Wystaranych i juz Ci tam odpislam:))
WIOLKA- tylko wiesz ,Ona ostatnio byla 4 tyg w szpitalu wyszla na kilka dni i znowu szpital a mąz do pracy musi chodzic-wiadomo a Ona ma malego synka wiec dla Niej lepiej jak jest w domu,ale jak by coś to i tak Jej lekarze nie wypuszcza;/

MADE- no helllo,nadrabiaj kochana ja wlasnie popijam kakao-dooopka mi od niego peknie:):)

Ale tematy od samego rana......
Jestem onieśmielona, żeby nie napisać zgorszona :))))))))
A pysia jeszcze się nie obudziła po tej szaleńczej nocy?

Ja wczoraj poszalałam, ale z........ z Morfeuszem ;))) nie znalazłam szpilek i błękitnego lakieru hahaaaaaaa.....

mama - czy Mr Ducan pozwala na kakao? ;))))))))) ale ja mu nie powiem :*
Zresztą, uważam, ze Tobie Ducan zbędny, jesteś śliczna i smukła :) a co najważniejsze - Przesympatyczna !

Ostatnia edycja:
Królowa ja mam plusa :-):-):-) i też sobie chwalę ;]

Kocur a no przebiegle, przebiegłe... nie ma gadania, trzeba dzialać :-D:-D:-D kusić kusić i jeszcze raz kusić...

Wiolka ale jajka... jak popatrzyłam na to zdjęcie to myslalam, ze Ty masz takiego wielkiego zająca i ze sobie go wypuściłaś na spacer :-D:-D:-D Byczy jest :-):-)

Mama
trzymam kciuki za marcepanka... kurde... oby się jakoś to wszystko dobrze skończyło :-:)-:)-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry