reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLKA- no jakoś w tym miesiącu szaleje z kakao:tak:
MADE- dziękuję Ci za komplement-to mi poslodzilaś:):)) pewnie ,ze kakao na Dukanie niet-to znaczy gorzkie tak,ale kto lubi gorzkie kakao...ale nie mów Piotrkowi-co ??? :)

PYSIA- witaj szalona:))

reklama
made heja :-D:-D:-D A spalo się jak zawsze dobrze. Od Nowego Roku to ani dnia nie przepuszczamy :-D:-D:-D
łojojojojoj :-D:-D:-D:-D
A Ty jak tam? :cool2::cool2::cool2:
mama witaj kochana :*

mama - oczywiście, ze nie powiem, to będzie wielka tajemnica ;)

pysia - no pisałam już, ze miałam bliskie spotkanie, ale z Morfeuszem, tak mi się spać zachciało, że tylko ucho przyłożyłam i już nic nie pamiętam.....
Eee.... dałam ciała :)))))))) Dzisiaj zrobię wiadro kawy !

Ostatnia edycja:
made eeeeeeeeee tak to nie może być :no::no::no::no::-D:-D:-D:-D
Ja mam i w południe i w północ :-D:-D:-D:-D

A dzisiaj jajnik mnie tak kłuje od rana, że szok aaaaaaaaaaaauuuuuuuaaaaaaaaaaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej kochane!

Made
ale staranka przed Morfeuszem były??

Pysia, Pszczółka
testujecie dziś? Ja czekam do 5, ale zapomniałam i piłam dużo w ostatniej godzinie, oczywiście co?? KAKAO!!!!! I to takie słodkie, że ledwo się wypić dało. Ale mama mnie tu zawsze kusi pomysłami :)))

Marcepanek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!

A jeśli jeszcze raz chodzi o staranka - każdy musi znaleźć swoją metodę dostosowaną do siebie - w zgodzie z sobą trzeba się starać i za to WYPIJMY!!! KAKAO oczywiście :)))

made w garsonce?? :-D:-D:-D:-D
lil maja no pewnie, że testuję :-D:-D:-D dokupiłam dziś kolejne opakowanie testów... identyczne jak te co mam ale jednak chyba firma inna ... Ja z piciem pilnuję się jak chulira :-):-):-) Ja kakao to ho ho ho czasu nie piłam :)))
A i dokupiłam sobie feminatal :tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia nie czepiaj sie made... moze w jakos role sie wcieli...made zgadlam?
dziewczyny a co do kakao to... ide sobie zrobic:-)

Ostatnia edycja:
Wiolka pełen szacun... tak mi jakoś wesoło :-D:-D:-D made myślę, że zdaje sobie sprawę, że to wcale zlośliwe nie było :))) czyż nie, made? :-):-)

reklama
lil - witaj milutko :))))) staranek zero, spada mi ta krzywa wyraźnie w dół :p mi jeszcze wyraźna na teście nie wyszła, to się pocieszam, ze wszystko przede mną :))))

pysia - no nie mów, ze nie masz niedzielnej garsonki? :p

mama - tylko teraz nie odkurzaj !

Heh kochane, zdrowy dystans to podstawa ;))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry