Nikusia82
Fanka BB :)
Gwiazdeczko ja mam grono znajomych co pokupowali mieszkania ale biorą się za budowę domów!!!! Wyemigrowali, że tak powiem od rodziców do stolicy a teraz??? Cóż wracają, wykorzystują rodzinne działki i budują domy!!! Jestem pewna, że głównie dlatego, że spokój, cisza i przestrzeń tak. Nikt Ci przez ścianę nie stuka, nie wali, nie wrzeszczy itd. Ale za to jest sporo dodatkowych obowiązków!!! Każdy wybiera to co mu się podoba i przede wszystkim na co może sobie pozwolić. Budowa domu to skarbonak bez dna!!!!
Co do mojego samopoczucia to niestety @ przyjdzie i jestem tego pewna jak nie wiem co... tak już mam. Kobieca psychika czasami płata nam figla. Tym bardziej, że wszystkie jesteśmy na etapie wypatrywań tych wszystkich objawów. Bardzo bym chciała bardzo, co byśmy jedna po drugiej zostawiały tu tylko wiadomości w stula: "HUUURA JESTEM ZAFASOLKOWANA"
Co do mojego samopoczucia to niestety @ przyjdzie i jestem tego pewna jak nie wiem co... tak już mam. Kobieca psychika czasami płata nam figla. Tym bardziej, że wszystkie jesteśmy na etapie wypatrywań tych wszystkich objawów. Bardzo bym chciała bardzo, co byśmy jedna po drugiej zostawiały tu tylko wiadomości w stula: "HUUURA JESTEM ZAFASOLKOWANA"