- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
hehe lil a ja mam takiego ślicznego malusiego w domku )))))
WIOLKA1509
Fanka BB :)
fajny no nie? nawet nie przypuszczalam ze zajace moga byc takie wielkie, on jest wielkosci dobrze nakarmionego psa:-).
kocurek tez mysle ze jest glodny ale jak mnie poczuje to ucieknie, poza tym to dzikie zwierze i nie wiem czy od czlowieka cos wezmie.
lil ogrod jest duzy bo dookola domu, ale niestety zaniedbany, wprowadzilismy sie tu latem i juz za wiele nie dalo sie zrobic, ale teraz na wiosne bede dzialac..
kocurek tez mysle ze jest glodny ale jak mnie poczuje to ucieknie, poza tym to dzikie zwierze i nie wiem czy od czlowieka cos wezmie.
lil ogrod jest duzy bo dookola domu, ale niestety zaniedbany, wprowadzilismy sie tu latem i juz za wiele nie dalo sie zrobic, ale teraz na wiosne bede dzialac..
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Dziendoberek kobietki! Widze, piszecie i piszecie, a ja nie moge teraz nadrobic. Postaram sie po poludniu ;-)
Witajcie dziewczynki...Ja już od rana w pracy i znowu nie będę miała za dużo czasu by popisac...wczoraj wieczorem był podjęty temat prywatnych ginek...czy może znacie jakąś w Wawie, dobrą, ale niedrogą, bo ja za moją płacę 300zł, przy cyklach monitorowanych oszczędności skończą się lada moment i nie wiem, co dalej...
jaga21 kiedy masz owu?...Ja miałam chyba wczoraj...a staranka były tylko w niedzielę...mój niestety też siepochorował...ale mimo to mam małą nadzieję...ponoć w ekstremalnych przypadkach plemniczki nawet 7 dni mogą przeżyć...
Dziewczyny czy sluz Wam się od razu zmienia po owu, czy stopniowo?
jaga21 kiedy masz owu?...Ja miałam chyba wczoraj...a staranka były tylko w niedzielę...mój niestety też siepochorował...ale mimo to mam małą nadzieję...ponoć w ekstremalnych przypadkach plemniczki nawet 7 dni mogą przeżyć...
Dziewczyny czy sluz Wam się od razu zmienia po owu, czy stopniowo?
lil_maja
Hej Gwiazdeczka! Miłego dnia!
Kocurek - ja w domu mam śliczną kotkę ))
Wiolka to będziecie mieli co robić na wiosnę - ale zazdroszczę całego dnia na dworze! Bo u mnie tak się nie da, chyba, że na balkonie...Ale na przeciwko sąsiedzi w oknach, więc średnia przyjemność hehe )
Hopee u mnie kiepsko z obserwacją śluzu - tylko trochę podczas owu czuję bardziej mokro - ale to może też sobie wmawiam, bo generalnie ja nie widzę za dużo śluzu. Mi się coś wydaje, że po owu śluz się zmienia na taki kremowy? A może głupoty piszę. Jak chcesz wiedzieć dokładnie to pewnie wygodniej tempkę mierzyć. Jak jest skok to znaczy, że była owu.
Kocurek - ja w domu mam śliczną kotkę ))
Wiolka to będziecie mieli co robić na wiosnę - ale zazdroszczę całego dnia na dworze! Bo u mnie tak się nie da, chyba, że na balkonie...Ale na przeciwko sąsiedzi w oknach, więc średnia przyjemność hehe )
Hopee u mnie kiepsko z obserwacją śluzu - tylko trochę podczas owu czuję bardziej mokro - ale to może też sobie wmawiam, bo generalnie ja nie widzę za dużo śluzu. Mi się coś wydaje, że po owu śluz się zmienia na taki kremowy? A może głupoty piszę. Jak chcesz wiedzieć dokładnie to pewnie wygodniej tempkę mierzyć. Jak jest skok to znaczy, że była owu.
Ostatnia edycja:
WIOLKA1509
lil ja zazdrosze tobie...serio. bylam szczesliwa jak mieszkalismy w Irlandii, tez w bloku. a to dlatego bylam szczesliwa bo mieszkalismy w centrum miasta, wszedzie moglam sobie dojsc z wozkiem sama i bylam niezalezna. a tu co prawda mieszkamy w domu i jest ogrod ale dalek zeby isc sobie na zakupy. wszedzie musze M ciagac bo ja naleze do tych glupoli ktore prawka nie maja( ale to sie zmieni).do naszego miasteczka znowu jak pojade sama to sie umecze bo sklepy nie przystosowane do matek z dziemi i jak chcesz gdzies z wozkiem wejsc to nie da rady, musisz zostawiac go na chodniku a dziecko na rece. a moja koza juz nie chce na recach tylko mi ucieka. i dlatego nie pamietam kiedy bylam na prawdziwych zakupach takich dla siebie.
ale sie rozpisalam:-)
ale sie rozpisalam:-)
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Hopee - u mnie jest roznie, czasami robi sie bialy po owu a czasami mimo, ze plodny, to jakby woda z mlekiem. Mam nadzieje, ze pomoglam ;-)
Lil, widze, ze juz niedlugo urodzinki malego?
Lil, widze, ze juz niedlugo urodzinki malego?
Nikusia82
Witam serdecznie z ranka. Ja też w pracy i też czekam jutra co by się wreszcie wyspać :-)
Serg kochana Ty chyba spać nie możesz :-) ???
Palemko &&&&&&&&& będzie oki, musi być!!!!
Lil_maja za Ciebie też&&&&&&&
Mama coś te truskaweczki podejrzane, ja wczoraj latałam jak opętana po domku ale wysprzątane na błysk, byłam pewna, że nie zrezygnujesz z odkurzania:-) niestety- stwierdzam jesteś uzależniona:-)
U mnie standardowe przygotowania organizmu do @:-( dziwne ale dosyć szybko się z tym pogodziłam...tak bynajmniej mi się wydaje bo zapewne jak już przyjdzie to ryczeć będę ze dwa dni...
Gdybym nie była pewna @ to nawet bym się łudziła bo mój organizm zachowuje się dosłownie odwrotnie niż zawsze. Zawsze rosły mi piersi i niesamowicie bolały- teraz urosły i delikatnie pobolewają. Zawsze na jeden bądź dwa dni przed spodziewaną @ zaczynał mnie boleć brzuch i jajnik(z którego było jajeczko)- teraz boli mnie już wszystko od wczoraj!!!! czyli na tydzień przed spodziewaną @ a w nocy to myślałam, że wymiotować będę!!! Szkoda nie ?????
Serg kochana Ty chyba spać nie możesz :-) ???
Palemko &&&&&&&&& będzie oki, musi być!!!!
Lil_maja za Ciebie też&&&&&&&
Mama coś te truskaweczki podejrzane, ja wczoraj latałam jak opętana po domku ale wysprzątane na błysk, byłam pewna, że nie zrezygnujesz z odkurzania:-) niestety- stwierdzam jesteś uzależniona:-)
U mnie standardowe przygotowania organizmu do @:-( dziwne ale dosyć szybko się z tym pogodziłam...tak bynajmniej mi się wydaje bo zapewne jak już przyjdzie to ryczeć będę ze dwa dni...
Gdybym nie była pewna @ to nawet bym się łudziła bo mój organizm zachowuje się dosłownie odwrotnie niż zawsze. Zawsze rosły mi piersi i niesamowicie bolały- teraz urosły i delikatnie pobolewają. Zawsze na jeden bądź dwa dni przed spodziewaną @ zaczynał mnie boleć brzuch i jajnik(z którego było jajeczko)- teraz boli mnie już wszystko od wczoraj!!!! czyli na tydzień przed spodziewaną @ a w nocy to myślałam, że wymiotować będę!!! Szkoda nie ?????
reklama
lil_maja
Nikusia może to jednak fasolka??? Trzymam kciuki!!!
Gwiazdeczka no niedługo impreza hehe )
Wiolka to prawda, że mieszkanie w domku ma swoje minusy - ale też są plusy - zwłaszcza wiosną i latem. Zrób prawko i na zakupy do Torunia! Dziecko zostawiasz w bawialni (ja tak robię i jest super, Maciuś zachwycony), a sama latasz po sklepach )
Gwiazdeczka no niedługo impreza hehe )
Wiolka to prawda, że mieszkanie w domku ma swoje minusy - ale też są plusy - zwłaszcza wiosną i latem. Zrób prawko i na zakupy do Torunia! Dziecko zostawiasz w bawialni (ja tak robię i jest super, Maciuś zachwycony), a sama latasz po sklepach )
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: