reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Królowa masz rację - męża strata. Nie wie biedak co traci - zamiast w żonę patrzeć to w tv
Nu dużo płacisz za wizytę ale jak warto to warto :-):-):-):-)
Ja też czasem nadaję z telefonu - dobre to :-):-):-) w jakiej sieci masz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pysia w Erze mam i sobie chwalę.

Witajcie dziewczynki z samego rana. Ja już w pracy. Nie moge się doczekać jutra jak się wyspię. Dzisiaj przymusowy celibat, bo mąż w trasę jedzie i będzie późnym wieczorem. Ale jutro rano będzie mój :-p

Co tam u was??

Hej krolowo Wyprzedziłaś mnie ożesz Ty!!! :-)
Ja też z pracy Was witam, mogę sobie pozwolić na pisanie bo zajęcia zaczynam za 3h :-D

made i pysia hehe Wy przebiegłe kobiety ;-)

sergeevna malec jest odjazdowy, strach sie bać co z niego wyrośnie :szok:

mamaaa ??????? gdzie jesteś i jak humorek????

Aj aj przypomniałam sobie o marcepanku ciekawe jak jej noc minęła....

Może sol wpadnie i poopowiada o małej... ona przecież da radę jednocześnie karmić i stukać :-D

Ostatnia edycja:
Dzien dobry! Ja z pracy nie witam, bo wlasnie mi drugi tramwaj zwial! Hyhy :D

wczoraj sexik sie udal, ale dzisiaj mojego juz tak strasznie rozlozylo..! Lezy mi biedny pod 3 kolderkami i naprawde widac, ze nie symuluje! :/ takze chyba czas sie nastawic, ze cykl przepadl..!

jaga Witaj moja koleżanko Wrocławianko!!!
A kiedy owulka jeśli mogę spytać?? :-) Może nie przepadł i wczorajsze chopaki dadzą radę?? :-D

Hej lil !! :-) :-D

Ostatnia edycja:
Witam kochane babeczki! Widzę, że boboseksy na tapecie! Bardzo dobrze :)) Trzymam kciuki za wszystkie pleminiczki, żeby dotarły do swojego jajeczka! U nas też starania i dziś jeszcze robię test owu. Nie nadrabiam już stron, bo piszecie jak szalone! :)

sergi kocur jaga mama pysia lil - czeeeeeeeeeeeeść !!!
Mierze tempkę od dwóch dni i mam 36,5 jestem zimna jak lód ;-)

czesc wszystkim. ja dzis znowu od rana z wami ale nie wiem na jak dlugo , nie wiadomo ile mala bedzie spala. dzis od 6 rano obudzila sie juz 6 razy:-/ i ze tak powiem delikatnie mnie zdenerwowala, stwierdzilam ze nie bede juz sobie robic nadzieje ze sie dzis wyspie i stalam . a w ogrodzie czekal na mnie mily gosc , same zobaczcie DSCN4369.JPG

reklama
Witaj naga a może Twój "typ" po prostu tak ma ;-) Prowadzisz obserwacje już kilka cykli?? A w ogóle co u Ciebie, bo straciłam oreientację?? Po owulce czy przed?? Testujesz ??

wiolu ale CUUDO !! :-) A może głodne...??

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry