reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzień dobry Kobietki.

lil - Ty nie bądź już taka skromna :)))) fryzura na klamerki - bomba !! a i Ty wybuchowa babeczka :)))

palemka - bardzo, bardzo mi przykro :( Odejście z forum to nie wyjście, tutaj wszystkie jesteśmy z tego samego powodu, więc trzymaj się blisko, a będzie wszystko dobrze :) Zaciskam piąstki.

mama - kiedy masz urodziny? bo mam pomysł na prezent dla Ciebie :p

marcepanek - ode mnie też najlepszego.

Napiję się kawy i poczytam, mam tak marne łącze, że chyba dzisiaj nie popiszę.

Krolowa- dziękuję, u nas ok:tak:

Mama- nie wróciły już:-)
Łobuziak daje odetchnąć mamie i nie naciska:tak:

Marcepanku-
&&&&&&&&&&&&&&&

Cześć Babeczki :-)
No i zaczęło się odliczanie - w czwartek już ostatni dzień urlopu... Jak to szybko zleciało... :dry:

Palma - ściskam Cię mocno i wiesz co? Kilka dni temu rozmawiałam z Kingą i ona tez już była tak zrezygnowana, że nic się nigdy nie uda... I zobacz, jakie zaskoczenie - zobaczyła w końcu upragnione II krechy. Nie proszę Cię o "hurrra optymizm", wiem, jak boli @ - dosłownie i w przenośni :sad: Ja tylko proszę, żebyś się nie poddawała. Jest mnóstwo sposobów, które pomogą Wam zawalczyć o Maluszka, witaminki, wiesiołek, castagnus, badania żołnierzyków... Jeśli dotąd tego nie robiłaś - zawalcz w ten sposób, tak, jak planujesz. :tak:

Kinga - OGROMNIASTE GRATULACJE!!!! Nawet nie wiesz, jak bardzo cieszy mnie ta wiadomość!!! :-) Zresztą, coś Ci powiem, ale to muszę Cię złapać na FB ;-)

Ja zmykam do mamusi, Dziewczyny, pojawię się wczesnym popołudniem ;-) Buziaczki :-)

MADE- cześć kochana;-)ja mam 32 urodzinki 27 lipca wiec jeszczeeee troszkeeee:-D:-D

SERGII- cześć i leć do mamy ,papa i do zo :tak::-p

EWCIA- to dobrze- &&&&&&&&:tak:

JA ZMYKAM NA CHWILE,JADE ZARAZ PO DOMISIA DO PRZEDSZKOLA.

mama - kupię Ci taki odkurzacz, że ..... ani nie piśnie ! :)))))))))
Kto to widział, żeby odkurzacz tak hałasował i spać nie dawał :)

Ja też uciekam, miejcie się Kobietki cudnie.

hej wszystkim :)

paula_zg : GRATULACJE!!!

kinga : a wiec jednak uwierzylas w bledsza kreseczke hihihi !!!! widze ze suwaczek juz jest :) GRATULUJE JUZ ZATEM OFICJALNIE KOCHANA!!!! SPOKOJNEJ I ZDROWEJ CIAZY ZYCZE. A zyczyc chlopcz czy DZIEWCZYNKI ? ;)

marcepanek : kciuki !!!!

ewcia : super ze synus siedzi spokojniutko :) bedzie dobrze! :)

ja zmykam bo synek zaraz idzie spac :) do pozniej!

reklama
Hej Serg, Jos, Madem!

Madem skusiłaś się na klamerkowe karnawałowe szaleństwo? :)

Marcepanek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry