- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
P
pysia888
Gość
MAMA tak tez zrobie. ogarne sie zaraz i pojde na ta poczte
mlodam
mama Oleńki
maja przyjemności na spacerku.
mama ja też jakaś śnięta chodzę dzisiaj, pewno jakbym się walnęła na wyrko to bym zasnęła ;-)
pysia a który dzień cyklu? i kiedy termin @?aaa testy owu? to znów nie doczytałam
mama ja też jakaś śnięta chodzę dzisiaj, pewno jakbym się walnęła na wyrko to bym zasnęła ;-)
pysia a który dzień cyklu? i kiedy termin @?aaa testy owu? to znów nie doczytałam
Nikusia82
Fanka BB :)
Właśnie!!!! Czekam jedynie na wyniki swoich badań i dalszą konsultację z moją nową gin. Zobaczę jaka będzie jej decyzja!!!
Ja słyszałam, że generalnie nasi M powinni brać witami bez względu na to czy się starają czy nie!!! Ale jakie tego nie wiem...jedno jest pewne, że jeśli u mnie okaże się do końca ok. NA OSTRZAŁ IDZIE MĄŻ!!!!
Ja słyszałam, że generalnie nasi M powinni brać witami bez względu na to czy się starają czy nie!!! Ale jakie tego nie wiem...jedno jest pewne, że jeśli u mnie okaże się do końca ok. NA OSTRZAŁ IDZIE MĄŻ!!!!
P
pysia888
Gość
MLODAM 8d.c. cykle nieregularne mialam 31,31 i teraz 28 dni. Nu i pojade na owulacyjnych, ktore czekaja na poczcie na mnie. no nic. ubieram sie i zmykam
mama05
prrrryy szaaaalona :))
NIKUSIA- mi wszyscy sugerowali ,ze Toma nie trzeba badać bo przeciez mam dzieci,ale -ja jestem Lew uparty i wyslslam Go na badania i widzisz...
moj bierze na zmiane Androvit i Salfazin do tego kwas foliowy,2 tabl.wit C i L-karnityne...i u Niego pomoglo...
a w jakim wieku masz dzidzie ???
moj bierze na zmiane Androvit i Salfazin do tego kwas foliowy,2 tabl.wit C i L-karnityne...i u Niego pomoglo...
a w jakim wieku masz dzidzie ???
Marcepanek
Fanka BB :)
Ja wpadłam tylko na chwile. Bo lecę do lekarza na 11.15...
Brzuch boli mnie od wczoraj wieczora już tak bardzo ,że nie wyrabiam :-( do tego stawia się cały czas i coś czuje ,że Nikola znów się tam pcha bo robiąc siusiu mam wrażenie ,że zaraz urodzę :-(
Dziewczyny trzymajcie kciuki. Mam nadzieję ,że lekarz nieco mnie uspokoi...
Brzuch boli mnie od wczoraj wieczora już tak bardzo ,że nie wyrabiam :-( do tego stawia się cały czas i coś czuje ,że Nikola znów się tam pcha bo robiąc siusiu mam wrażenie ,że zaraz urodzę :-(
Dziewczyny trzymajcie kciuki. Mam nadzieję ,że lekarz nieco mnie uspokoi...
mlodam
mama Oleńki
pysia to miłej i ciepłej wyprawy na pocztę :-)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: