reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolka, pewnie ze tak. Niech spada koles. Ja ide do pracy, zrobie co mam zrobic i tyle

reklama
Dokładnie pysia nie ma co się przejmować, bądź twarda i niech on w łache przychodzi :):)

Wiolka: to super że mała już nie ma gorączki i że coraz lepiej a wysypka też niedługo zniknie :)

mój kamil był dziś u dentysty wyrwała mu 2 zeby obok siebie jeden był strasznie zakorzeniony i znieczulenie go puściło i boli go bardzo - biedak mój a wczoraj dopiero o 23:30 wrócił do domu - masakra ale zdażyliśmy świętować dzień faceta :):)

ide po coś ciepłego do picia na zaplecze i po kanapeczke i musze w końcu zacząć was nadrabiać :):)

mama99 wsparcie to jedyne co możemy Ci teraz oferować i naprawde nie wiem co powiedzieć i jak Ci źle ale kochana musisz się trzymać i pamiętaj że to niczyja wina, czasem niestety dosęga nas coś bardzo niedobrego ale nie możemy się poddawać, ja trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki i inne kończyny :) żeby ból minoł i żeby jak najszybciej w twoim brzusiu znalazła się nowa fasolka i była zdrowiutka ,ja wiem ze tak będzie i mam nadzieje że już niebawem trzymaj się kochana i pisz jak coś, razem raźniej :)
mama99 zgadzam sie z marylki slowami w 100%

Witajcie Kochane ;)

Już po urlopie, wypoczęta i zadowolona ale niestety znów na zwolnieniu ... infekcja gardła - taki mój standard w zimę ;(, małżonek gorzej bo zapalenie oskrzeli a ja walczę, zeby do tego nie doszło bo wtedy bedę musiała wziąć antybiotyk a to nie najlepiej dla Małej ... ;(
na wypoczynku było cieplutko, słonecznie i po prostu przepięknie!

Poczytam później co u Was ....

Ja tak tylko przelotem - a ja wolę pracować z facetami - łatwiej się z nimi kłócić bo są mniej zawzięci niż baby i w końcu dla świętego spokoju sami ustępują :-D Pomijam fakt ze ostatnie 4 lata spędziłam z grupą malejącą od 240 do 80 chłopa bo prócz mnie na kierunku jest jeszcze tylko jedna dziewczyna. Więc już się przyzwyczaiłam do tych ich pomysłów, złośliwości a kilku nawet ode mnie oberwało jak się wściekłam :-p Ale żałuję że to się już kończy. Za dwa miechy obrony i nie będę już się mogła z nich pośmiać czy zdołować że całe życie wśród wariatów :sorry2: Ehh sentymentalna się robię. Przyzwyczaiłam się do tych moich baranków :blink:

Coś miałam którejś odpisać ale zapomniałam w natłoku wspomnień :sorry2: Spadam do alergologa bo mi zaraz autobus ucieknie :-p

kochane a co tu tak pusto ???????????????????????? mamy05 zabrakło i wszystkie pouciekały czy co??????
ja miałam natłok w pracy bo towar i troche klientów więc bywały chwile że nie miałam gdzie ręki wstawić :) ale towar już zrobiony więc moge w końcu iść zrobić tą cherbate o której wczesniej pisałam i zjeść kanapke :)
pisać kochane bo co ja mamie wyśle za wieści :):)

kpi, fajnie, że urlop się udał. Jak bedziesz mogła wstaw jakieś fotki na zamkniety. Cieplej się nam zrobi, bo to co za oknem to mnie już wścieka... :wściekła/y:

ogólnie to po tym co napisała mama99 to mnie smutno okropnie. Tylko kochana nie rezygnuj...

reklama
hello:-D,ale tu puuuuchyyyyyyy:szok:
ja właśnie smażę fryty,zachciało mi się takich prawdziwych domowych:tak:
mama05 to pewnie wściekła jest,że jej net nie działa.nie będzie miała za dużo do nadrabiania:-):tak:
marylka jak tam dzionek mija?współczuję tego bólu zęba Twojemu mężowi,brrrr
kpi super ,że wakacje się udały:tak::-),szkoda tylko,że chorujecie.mam nadzieję,że szybko Wam przejdzie:tak:
sol jak tam u alergologa?a o tym powrocie zimy juz słyszałam,nerwa mam jak nie wiem co:wściekła/y::wściekła/y:
wiola super,że z Iwonką lepiej,od razu inne dziecko ,co?:tak::-)
zapmarta witam:tak:,jak tam synuś???
pysia może trochę miałaś przemęczone oczka i to od tego.najważniejsze,że jest ok:tak:
a ja czekam na moją niby @,brzuch mnie pobolewa już 3 dni...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry