P
pysia888
Gość
Wiolka, pewnie ze tak. Niech spada koles. Ja ide do pracy, zrobie co mam zrobic i tyle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mama99 zgadzam sie z marylki slowami w 100%mama99 wsparcie to jedyne co możemy Ci teraz oferować i naprawde nie wiem co powiedzieć i jak Ci źle ale kochana musisz się trzymać i pamiętaj że to niczyja wina, czasem niestety dosęga nas coś bardzo niedobrego ale nie możemy się poddawać, ja trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki i inne kończyny żeby ból minoł i żeby jak najszybciej w twoim brzusiu znalazła się nowa fasolka i była zdrowiutka ,ja wiem ze tak będzie i mam nadzieje że już niebawem trzymaj się kochana i pisz jak coś, razem raźniej