reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witajcie ja tylko na chwile , witam się serdecznie za siebie i za naszą kochaną mame05 bo jej zasilacz w kompie padł i nie ma dostępu do neta moze jak Tom wróci z pracy to jej naprawi tą usterke ja obiecałam ją informować o większych wydarzeniach sms-em bo mam darmowych troszke :):) więc przesyłam uściski od mamy

ja osobiście zajrze do was za jakieś 20-30 min jak złoże krzesełka :):)

mama99-tak mi przykro mama05 napisała mi co sie stało jesteśmy z Tobą

puźniej was nadrobie

reklama
Cześć dziewczyny,

jestem tylko za bardzo nie mam jak z wami pisać :( w pracy mały młynek.

mama99, aż nie wiem co napisać. Bardzo mi przykro...

ściskam was mocno i później się odezwę.

Hej!Mieszkam koło Łowicza-mam 30 lat.Aktualnie jestem na wychowawczym a pracuje w Łodzi tam też mieszkałam 8-lat.Też będziemy się starac o dzidzie ale jeszcze trochę.Właśnie mam troche czasu bo mój synek ogląda bajkę tak to mnie nie dopuszcza do komputera.Mój synek wstaje ok.godziny 7 a dziś się obudził o 6-jestem trochę niewyspana jak ci josephine budzi się po 8 to pozazdrościc.Mój synek jak pamiętam tylko jeden raz się obudził o 8-30.Jdę bo już mie woła.

Hej Renia !!!! to tak samo ja chyba każda z nas starsz sie :) z tym że ja dopiero o pierwsze :)

Mama99 bardzo mi przykro kochana.
Bibinka, z oczkami jednak dobrze. to byla jakas moja schiza
mama05, maryla no w poniedzialek zadzwonie do gina o zmiane terminu wizyty. Mam nadzieje, ze sie uda
eh, z tymi chlopami w pracy to niezbyt, ja pracuje z takim co ma humory jak baba, fochy zarzuca itp br. a mi to lotto. Niech sie nie odzywa do mnie
A ja jestem u siostry hehe.

Witam wszystkich, jakoś się sama nie wiem jak ...
mam problem z forum ,:no:bużki mi nie chcą wskakiwać ...
dzięki za słowa wsparcia jesteście kochane ... :-)

witam z rana:-)
my sie dzis wyspalismy, mala budzila sie w nocy tylko na mleko a rano dzis wstala o 8.30:szok:.goraczki nie wrocila , wysypka jeszcze jest ale pewnie nie dlugo zniknie.
bibinka nie daj sie wrednej szefowej,twarda z ciebie kobieta:-)
marylka jak idzie skrecanie krzeselek? jak codzien zycze rekordowego utargu:-)
josephin juz spakowana na wyjazd?
pysia z facetami tak jest ze czasem sa gorsi niz kobiety a tylko twardzieli udaja.

Wiolka, dokladnie. Ten w pracy to ma humory, ze szok, jak baba. Wczoraj mnie wkurzyl i nie odzywa sie do mnie, a ja do niego.
Ja do niego pierwsza nie przemowie, niech zrozumie swoje zachowanie.

reklama
mama99 wsparcie to jedyne co możemy Ci teraz oferować i naprawde nie wiem co powiedzieć i jak Ci źle ale kochana musisz się trzymać i pamiętaj że to niczyja wina, czasem niestety dosęga nas coś bardzo niedobrego ale nie możemy się poddawać, ja trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki i inne kończyny :) żeby ból minoł i żeby jak najszybciej w twoim brzusiu znalazła się nowa fasolka i była zdrowiutka ,ja wiem ze tak będzie i mam nadzieje że już niebawem trzymaj się kochana i pisz jak coś, razem raźniej :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry