reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczynki Kochane życze Wam kolorowych snów,dobranoc,dozobaczenia jutro BUZIACZKI:*:*

reklama
Dziewczyny życzę wam spokojnej nocy.
Ja muszę się już po woli kłaść,ostatnio i tak bardzo źle śpię i znowu mój żołądek się odzywa ehhh...kiedy to minie...buziaki dla was!
AGNIESZKA- moze to nerwobole z tym zoladkiem...:baffled:czytalas co napisala MAMA99-wrocila od ginek.to krwawienie co miala to bylo poronienie:-:)-:)-(spij dobrze Aga i trzymaj sie!! ROXSANA-piękny suwaczek-do jutra ,dobranoc-ja tez zaraz zmykam:))

Ostatnia edycja:
mama my zaczynamy działać od maja!!:tak: i mam nadzieję że się obejdzie beż komplikacji i niespodzianek bo tutejsi lekarze dziwnie podchodzą do kobiet ciąży:baffled:
Agnieszka dobrej nocki:tak:

mama99 ojej tak mi przykro czyli jednak to krwawienie to były oznaki poronienia...współczuję kochana i 3maj się...nie długo wam się znowu uda i wszystko będzie już ok,życzę wam tego z całego serca.
mama05 wszystko możliwe że te bóle brzucha to nerwobóle :(
Reszcie bardzo dziękuje za wsparcie i że nadal czytacie moje smętne i do niczego posty...

NIKA- a gdzie mieszkasz ,ze lekarze dziwnie podchodza do kobiet w ciazy??:baffled:pewnie gdzies za granica:tak:ja mam CUDOWNEGO ginekologa-jest wspanialym lekerzem i swietnym czlowiekiem.:-D:-D:-D

mama99 kochana tak mi przykro.co ci powiedzial ginek? jakies badania musisz zrobic?
dziewczyny slodkich snow i buziaczki dla wszystkich i kazdej z koleji:-)

AGNIESZKA- czytamy Twoje posty bo jestes jena z nas,a ze masz akurat pod gorke to tak czasem w zyciu byla.....jeszcze troche i u Ciebie wyjdzie slonko i kubus nie bedzie musial moknac...WIOLKA-Tobie rowniez spokojnej nocki i do napisania jutro. ja zmykam,trzeba troche pospac;):)ale jutro meldue sie z kawa-oby cisnienie bylo lepsze.karaluchy dziewczynki:)))))))

W Polsce to mam też super ginka, chodzę do niego odkąd skończyłam 18lat:tak: Ale teraz mieszkam w Norwegii:-( a tu ciązę prowadzą lekarze rodzinni:confused: Wogóle mają dziwne podejścia do pacjentów

agnieszka ty nie pisz takich glupot ze zal czytac twoje posty. napewno kazda z nas mysli tak jak ja ze chetnie cie wysluchamy,wesprzemy a jesli to mozliwe to pomozemy. pamietaj ze wszystkie cie tu kochamy i ze bedzie dobrze

reklama
AGNIESZKA- czytamy Twoje posty bo jestes jena z nas,a ze masz akurat pod gorke to tak czasem w zyciu byla.....jeszcze troche i u Ciebie wyjdzie slonko i kubus nie bedzie musial moknac...WIOLKA-Tobie rowniez spokojnej nocki i do napisania jutro. ja zmykam,trzeba troche pospac;):)ale jutro meldue sie z kawa-oby cisnienie bylo lepsze.karaluchy dziewczynki:)))))))

dziękuję:)

DOBRANOC KOCHANE!
Zajrzę do was jutro wieczorkiem albo dopiero w piątek bo mam troszkę pracy w domu i kilka spraw do załatwienia na mieście także do napisania...pa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry