- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
AGNIESZKA- moze to nerwobole z tym zoladkiem...czytalas co napisala MAMA99-wrocila od ginek.to krwawienie co miala to bylo poronienie:---(spij dobrze Aga i trzymaj sie!! ROXSANA-piękny suwaczek-do jutra ,dobranoc-ja tez zaraz zmykam)Dziewczyny życzę wam spokojnej nocy.
Ja muszę się już po woli kłaść,ostatnio i tak bardzo źle śpię i znowu mój żołądek się odzywa ehhh...kiedy to minie...buziaki dla was!
Ostatnia edycja:
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
mama99 ojej tak mi przykro czyli jednak to krwawienie to były oznaki poronienia...współczuję kochana i 3maj się...nie długo wam się znowu uda i wszystko będzie już ok,życzę wam tego z całego serca.
mama05 wszystko możliwe że te bóle brzucha to nerwobóle
Reszcie bardzo dziękuje za wsparcie i że nadal czytacie moje smętne i do niczego posty...
mama05 wszystko możliwe że te bóle brzucha to nerwobóle
Reszcie bardzo dziękuje za wsparcie i że nadal czytacie moje smętne i do niczego posty...
mama05
NIKA- a gdzie mieszkasz ,ze lekarze dziwnie podchodza do kobiet w ciazy??pewnie gdzies za granicaja mam CUDOWNEGO ginekologa-jest wspanialym lekerzem i swietnym czlowiekiem.
WIOLKA1509
Fanka BB :)
mama99 kochana tak mi przykro.co ci powiedzial ginek? jakies badania musisz zrobic?
dziewczyny slodkich snow i buziaczki dla wszystkich i kazdej z koleji:-)
dziewczyny slodkich snow i buziaczki dla wszystkich i kazdej z koleji:-)
mama05
AGNIESZKA- czytamy Twoje posty bo jestes jena z nas,a ze masz akurat pod gorke to tak czasem w zyciu byla.....jeszcze troche i u Ciebie wyjdzie slonko i kubus nie bedzie musial moknac...WIOLKA-Tobie rowniez spokojnej nocki i do napisania jutro. ja zmykam,trzeba troche pospacale jutro meldue sie z kawa-oby cisnienie bylo lepsze.karaluchy dziewczynki))))))
WIOLKA1509
Fanka BB :)
agnieszka ty nie pisz takich glupot ze zal czytac twoje posty. napewno kazda z nas mysli tak jak ja ze chetnie cie wysluchamy,wesprzemy a jesli to mozliwe to pomozemy. pamietaj ze wszystkie cie tu kochamy i ze bedzie dobrze
reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
AGNIESZKA- czytamy Twoje posty bo jestes jena z nas,a ze masz akurat pod gorke to tak czasem w zyciu byla.....jeszcze troche i u Ciebie wyjdzie slonko i kubus nie bedzie musial moknac...WIOLKA-Tobie rowniez spokojnej nocki i do napisania jutro. ja zmykam,trzeba troche pospacale jutro meldue sie z kawa-oby cisnienie bylo lepsze.karaluchy dziewczynki))))))
dziękuję
DOBRANOC KOCHANE!
Zajrzę do was jutro wieczorkiem albo dopiero w piątek bo mam troszkę pracy w domu i kilka spraw do załatwienia na mieście także do napisania...pa
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: