reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LIL,AMALFI,PSZCZOLKA- teraz Wasza kolej kochane,ja zaciskam &&&& i ze swojej strony polecam wino:)

mam nadzieje,ze Wam sie szybko uda choc strzeżcie sie presji ,ze MUIS sie udac bo ona zabija wszystko-wiem po sobie,choc jeszcze nie wiem czy faktycznie sie udalo...

MONISIA- dzieki Czarownico :):):):))
ja bede sie cieszyc tak jak Wisieńka-jak zobacze na usg...narazie jestem ostrozna z radoscią-juz raz sie cieszylam 2 miesiace temu..
Ale wtedy robiłas test o czułosci 10, a teraz 25, wiec.....No i zapraszam na Wystarane:-D Aleeee radoche mam no :-D:-D:-D
Kochana, który to byłby tydzien???

reklama
Hmm mama to może się razem na sierpniu spotkamy......Kurcze Twoje kreski tak mnie nakręciły, a ja mam dopiero 20 dc (ostatnia @ 6 sierpnia i to było w dodatku to wczesne poronienie), więc ta moja nadzieja to bardziej mnie boli niż cieszy. No nic mama rób badania, dbaj o siebie, leż ile wlezie. Trzymam za CIEBIE kciuki :))

Oby mama nam tez sie udalo, tak jak Tobie, przesylaj fluidy. Dlatego ja nigdy nie chcialam zwariowac, sceptycznie podchodzilam do tego calego mierzenia tempki i dalej tak podchodze. Nie chcialam tez seksić sie tylko i wyłacznie dla prokreacji i narazie tego sie trzymam, chociaz mam zalecenia od ginki, ze wtedy moge a do tego i tego dnia absolutnie nie moge, a wtedy i wtedy to MUSZE!!! Wiec to ,mnie zaczyna troche wkurzac, ale coz zrobic... Pare cykli bede sie tego trzymac a potem odpuszcze, bo nie dam sie zwariowac

Witajcie!

Mama- po cichu już gratuluje:-) Sprawdza się jednak teoria, że seks tylko prokreacji nie skutkuje, bo wtedy jest większa presja i stres. Fajnie, że Wam sie udało :-) Dbaj o siebie.

Maja- będzie dobrze, nie załamuj się. Ja też mam wrażenie, że się sypie, jak na złość teraz:baffled: Wierze, że nam się w końcu uda.

amalfi, Pszczółka za Was trzymam kciuki i głowa do góry :-)

LIL- czekam na Ciebie i Twoje testowanko i jutro na Pszczolki test-&&&&&&&&&&
MONISIA- nie liczylam jeszcze,ale skoro jestem w terminie @ to pewnie 4.:)

Witajcie przy kawce!
MAMUŚ... normalnie... dziękuję... dzięki tym twoim wiadomościom buzia nie przestaje mi się uśmiechać... A dawno już tak nie było...
Wiem, ze to jeszcze nic pewnego, ale tak piszą dziewczyny... pocichutku pomalutku gratuluję i trzymam mocno kciuki

Kala może się przez tę jesień sypiemy....

Amalfi - ja chyba nie lubię staranek, bo póki co przytulam się tylko w te dni kiedy trzeba, mam potem tego dość i do kolejnych dni płodnych niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic. Po dupsku powinnam dostać.

v-jolka,kala-pocichutku dziekuje:)
dziekuje Wam wszyskiem za mile slowa.

ja wciąż kicham ,bolą mnie lopatki-czuje sie polamana,chodze od 3 dni czesciej siusiu,nie mam apetytu i mam wodnisty,bezbarwny sluzik-ot i wszytsko...

LIL- czekam na Ciebie i Twoje testowanko i jutro na Pszczolki test-&&&&&&&&&&
MONISIA- nie liczylam jeszcze,ale skoro jestem w terminie @ to pewnie 4.:)
To odpoczywaj moja Kochana i mysl pozytywnie - ja wiem ze wszystko tym razem jest ok!!!!!!!!!!!!!:tak:
MAMUS - PSZCZÓŁKA - ja tez miałam taki przezroczysty sluz na poczatku, jak na @ wiec spoko:tak:

reklama
hej wszytskim
wpadlam was troche podczytac i prosze jakien nowiny!

mama - super, ze wrocilas no i widze ze z nowina!!!!!!!!!!!! :) nie gratuluje wczesniej, zeby nie zapeszyc, ale bardzo mocno sciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry