amalfi
Fanka BB :)
babki cześć -ratunku!!2 miesiace temu bralam estrofem i lutke dowcipnie test wyszedl pozytywny(o czulosci 10 ) ale po 2 dniach beta 0,100 w tym cyklu bralam tez estrofem i od 16 d.c. lutke wczoraj bralam otatni raz leki dzis zrobilam 2 rozne testy i oba pozytywnei teraz nie wiem czy to wplyw lekow czy moze wtedy sie nie zagniezdzila ciaza...
zeby zamieszac to napize ,ze mierzylam temp.i robilam testy owu .i z tego wyszlo ,ze owulka byla we wtorek,ale we wtorek bylam na usg i gin powiedzial,ze w lewym nic nie widzi(a ja czulam lewy jajnik) a w prawym pechol byl maly(15mm) w piatek poszlam znowu-urósl ale niewiele(18mm)-kazal przyjsc we wtorek-poszlam i stwierdzil ze pekl,endo 11,5mm to byl 18d.c. wiec zdziwilam sie,ze endo takie grube jak na mnie...dzis mam27d.c. i zrobilam test-po chwili II kreski(o czulosci 25-pink test)zawiozlam dz.do przedszkola,wrocilam i zrobilam drugi i to samo...II kreski.
nie wiem co myslec-leki robią mnie w konia???o co chodzi z tym usg??? nic sie kupy nie trzyma!!!
mama mowilam ze teraz ci sie uda!!!! Gratki!!!!!! Ale ja nie chce chwalic dnia przed zachodem slonca. Usciskam Cie jak ci gin potwierdzi. Odstresowalas sie, odpuscilas i masz prezent na gwiazdke.