- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Kochane moje nie wiem co sie stalo-wczoraj mialam 16d.c i wieczorem po 22 bylam na siusiu i krew-myslalam ,ze plamienie,ale nie-w nocy poszly 2 tamponydzis od rana nastepnyzupelnie nie wiem o co chodzi
krew bordowa,wiec to nie plamienie tylko normalnie @.
tego jeszcze nie bylo-po 15 dniachznowu @
ostatnią @ mialam 15 pazdziernika,biore castagnusa ktory ma mi wydlurzyc cykl a tu co?????????????????
do gina dopiero zadzwonie we wtorek,ręce mi opadly
nic sie u mnie kupy nie trzyma-niby w środe mialam owulke i co...@ przychodzi jak chce...wqrwia mnie to wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!
krew bordowa,wiec to nie plamienie tylko normalnie @.
tego jeszcze nie bylo-po 15 dniachznowu @
ostatnią @ mialam 15 pazdziernika,biore castagnusa ktory ma mi wydlurzyc cykl a tu co?????????????????
do gina dopiero zadzwonie we wtorek,ręce mi opadly
nic sie u mnie kupy nie trzyma-niby w środe mialam owulke i co...@ przychodzi jak chce...wqrwia mnie to wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!
amalfi
Fanka BB :)
mama kurcze nie wiem co to jest, przykro mi. Moze to te okoloowulacyjne krwawienia? Ale to powinny byc plamienia, a nie krwawienia!!!! Moze ci ktoras cos podpowie
Ja po imprezie halloweenowej! Fajnie bylo, dziwnie dla nas bo my nie przebrani bylismy, ale tez nie mamy tego w nawyku, w koncu wychowalismy sie w Polsce. Specjalnie nie lubie wychodzic do clubow, ale nie zaluje.
Dzis trzeci dzien z clo. Tak sie troche dziwnie na tym czuje, a moze tylko mi sie wydaje nie wiem.... I chyba tyc zaczelam hehe
Ja po imprezie halloweenowej! Fajnie bylo, dziwnie dla nas bo my nie przebrani bylismy, ale tez nie mamy tego w nawyku, w koncu wychowalismy sie w Polsce. Specjalnie nie lubie wychodzic do clubow, ale nie zaluje.
Dzis trzeci dzien z clo. Tak sie troche dziwnie na tym czuje, a moze tylko mi sie wydaje nie wiem.... I chyba tyc zaczelam hehe
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie, czy przyjmiecie mnie do swego grona?? dziś rano zrobiłam tescik i sa II ale jedna jeszcze blada....... tak parę stron przeczytałam... ale cięzko bedzie mi nadrobić także bede się czaić i czytać..... ciagle jestem głodna....... i głowa boli...
Wisieńka
Witajcie dziewczyny. My cały dzien rodzinnie. Najpierw kosciol potem wizyta u babci Pawla i tesciowej a potem sadziłyśmy z sister cebule tulipanów, narcyzów, krokosów i hiacyntow w ogrodzie na klombach. Pięknie zakwitna tacie na wiosne. A tulipany będa dla mamy do wazonu na cmentarz. Teraz Pol spi bo chyba ma żolądkówke, wymiotuje i inne takie. Mam nadzieje, ze mnie nie zarazi . Na pewno to nie zatrucie bo jedlismy to samo.Ja wpadlam poklepaqc do was:-)
Sol chodzi mi o to, ze Pol uczy sie w szkole wojskowej i chce zostać trepem, czyli żolnierzem, bedzie rozbil szkołe oficerska.
Palemko ja to mam ochotę na wszystko a przepis w tygodniu dam na BB bo rewelka.
Krzysiu jakze ja Ci wspólczuje. To już jakas masakra. Wysylam ci wszytsko co znalazlam na ten temat. Tule Cie kochana i jestem z toba.:-(
Zuzu gratuluje i witaj, na pewno w koncu sie wciagniesz w nasz watek:-)
Sol chodzi mi o to, ze Pol uczy sie w szkole wojskowej i chce zostać trepem, czyli żolnierzem, bedzie rozbil szkołe oficerska.
Palemko ja to mam ochotę na wszystko a przepis w tygodniu dam na BB bo rewelka.
Krzysiu jakze ja Ci wspólczuje. To już jakas masakra. Wysylam ci wszytsko co znalazlam na ten temat. Tule Cie kochana i jestem z toba.:-(
Zuzu gratuluje i witaj, na pewno w koncu sie wciagniesz w nasz watek:-)
S
Sol
Gość
Wisieńko - a no chyba że tak Ja chciałam skończyć WSO w Tarnowie ale niestety jak zdawałam maturę to naboru nie było a potem jakoś tak wyszło że już nie złożyłam papierów - teraz nie żałuję Mam nadzieję że Pol Cię niczym nie zarazi i szybko wyzdrowieje
A my byliśmy u szwagierki, Karola się wybawiła a teraz śpi :-) A ja zajrzałam co słychać ale jak widzę jak co niedziela - niewiele słychać I dobrze
A my byliśmy u szwagierki, Karola się wybawiła a teraz śpi :-) A ja zajrzałam co słychać ale jak widzę jak co niedziela - niewiele słychać I dobrze
Wisieńka
Pewnie jutro tez tak bedzie a we wtorek wróci do normy)))Pol studiuje na WSOWL Bezpieczeństo Narodowe. Myslę, ze to dobry wybór.
My bylismy na cmentarzu zawieźć znicze i kwiaty. Strasznie wieje i mam nadzieje,że nie poprzewraca tego wszystkiego.
My bylismy na cmentarzu zawieźć znicze i kwiaty. Strasznie wieje i mam nadzieje,że nie poprzewraca tego wszystkiego.
jadzia - chodzi o to że sery pleśniowe są robione oryginalnie z nie pasteryzowanego mleka, ale jak sobie weźmiesz np. Turka to w składzie ładnie jest napisane "z pasteryzowanego mleka" A wszystkie te zalecenia pochodzą z Europejskiej komisji WHO która nie bierze pod uwagę takich pojedynczych przypadków jak Polska gdzie wszystko jest robione inaczej Jak zjesz raz na jakiś czas takiego Turka to nic Ci nie będzie Tylko zawsze patrz na serze czy jest z pasteryzowanego mleka Za to odradzam serki górskie - oscypki bo one są robione z niepasteryzowanego mleka. Chociaż sama się przyznam że ostatnio wtrąbiłam takiego duuużego oscypka i nic nam nie jest A Turka jem raz na dwa miesiące
A co do gina to ja mam tak jak chodzę sama albo z M Co prawda i tak i tak prywatnie ale jak jestem z M to mam wszystko porobione i zbadane i wytłumaczone i polecone itp itd a jak jestem sama to czasami takie odhaczenie jak to ładnie ujęłaś
Witam
Nie miałam czasu podziękować Sol za wskazówki ale teraz dziękuję serdecznie. Zakupiłam sobie serek pleśniowy i wciągnęłam cały :-) teraz już spokojnie mogę dalej funkcjonować:-)
mlodam
mama Oleńki
hejka!! witam się nocnie
zuzu witam wśród nas
mama współczuję tego namieszania, widoć nie jestem sama co się napierdzieliło w ostatnim czasie :/ ehh szkoda gadać. sciskam i miejmy nadzieję, ze szybko się wszystko unormuje!!!! trzymam za to kciuki!
ja dziś przed wieczornym wyjściem miałam ciap w wc, więc czekam na @ zdziwie się jak nie przyjdzie. miałam nadzieje z obawami, że coś przypadkiem będzie, ale widoć tak miało być. zobaczymy co czas pokarze.
miłej nocki życzę do juterka
zuzu witam wśród nas
mama współczuję tego namieszania, widoć nie jestem sama co się napierdzieliło w ostatnim czasie :/ ehh szkoda gadać. sciskam i miejmy nadzieję, ze szybko się wszystko unormuje!!!! trzymam za to kciuki!
ja dziś przed wieczornym wyjściem miałam ciap w wc, więc czekam na @ zdziwie się jak nie przyjdzie. miałam nadzieje z obawami, że coś przypadkiem będzie, ale widoć tak miało być. zobaczymy co czas pokarze.
miłej nocki życzę do juterka
reklama
S
Sol
Gość
jadzia - toś mi po ego pojechała A z tego co widzę to serek smakował Też sobie dzisiaj zakupiłam ale pewnie pojutrze go skończę bo jakoś mi tak na raz nie wchodzą
wisieńka - fajny kierunek - ja miałam być na paliwach rakietowych i paliwie termojądrowym Bo ja ogólnie to chemik jestem No mam nadzieję że szybko wyzdrowieje i Ciebie kochana nie zarazi bo mu ziazi zrobię A u nas też pod wieczór zaczęło wiać ale jakoś tak niespecjalnie się tym przejmuję
mloda - my dalej trzymamy kciuki i mam nadzieję że wytrzymamy jak u Wisieńki A jak nie ten to następny cykl już postaramy się trzymać ciągle kciuki
No i robótka skończona, Karola się grzecznie bawi, M odpoczywa a ja zajrzałam czy ruch jakiś się zrobił :-) Jakiś taki błogostan mam dzisiaj Chyba nie chcę dopuścić do siebie myśli że M jutro znowu na dwa dni jedzie :-(
wisieńka - fajny kierunek - ja miałam być na paliwach rakietowych i paliwie termojądrowym Bo ja ogólnie to chemik jestem No mam nadzieję że szybko wyzdrowieje i Ciebie kochana nie zarazi bo mu ziazi zrobię A u nas też pod wieczór zaczęło wiać ale jakoś tak niespecjalnie się tym przejmuję
mloda - my dalej trzymamy kciuki i mam nadzieję że wytrzymamy jak u Wisieńki A jak nie ten to następny cykl już postaramy się trzymać ciągle kciuki
No i robótka skończona, Karola się grzecznie bawi, M odpoczywa a ja zajrzałam czy ruch jakiś się zrobił :-) Jakiś taki błogostan mam dzisiaj Chyba nie chcę dopuścić do siebie myśli że M jutro znowu na dwa dni jedzie :-(
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: