reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Nagapalma tak, testuje ale w nd więc nie wiem czy dobrze mam ten suwaczek, pewnie nie, jak myślisz? Oby jej przeszło, bo już nie wiem jak jej pomóc. Naga tak doczytałam że Ty już tyle cykli masz za sobą, podziwiam Cię szczerze. Na prawdę. I mocno Ci kibicuję, tak jak i Mamie i Wisience i jeszcze innym staraczkom, ale Wam przede wszystkim. mam nadzieję, że nie pominęłam żadnej innej Kobietki która też tyle przeszła co i Wy, tak rzadko tu jestem ze się na prawdę gubię.

reklama
nagapalma chyba jestem glupsza niz myslalam, moze wieczorem po pracy poprobuje to wkleic bo mi cos nie idzie. jakby cos to bede pytac pozniej. Pszczolka napisala tam wyzej ze sie dlugo starasz, mozesz napisac tak skrotowo jaka droge przeszlas? Bo ja nowa na tym watku jestem. Ja zaczynam clo w tym cyklu tzn jutro i chce widziec jak dlugo to moze u mnie trwac, chociaz wiem ze wszystkie inne jestesmu i inne problemy mamy? A masz juz jakies dzieciatka?

Pozdrawiam wszystkie staraczki

pszczółka - skoro testujesz w niedziele, to suwaczek masz w porzadku. nie wiem ile dokładnie cykli, ale ponad rok sie staramy, to fakt.
A ty jak się czujesz, jakies objawy masz ?

amlfi-nie mam dzieci, mam 26 lat. staramy sie ponad rok, jak widac bez skutku wciaz i wciaż. W zasadzie nie przeszłam żadnej drogi, bo zarówno u mnie, jak i u mojego męża jest wszystko w porządku. Poprostu nam nie wychodzi.

Ostatnia edycja:
palemko, nic a nic nie czuję, żadnych objawów. Więc nie wiem czy będzie dzidzi. Ale z Natalką tez nic nie czułam.zobaczymy :-) a ja mam 27 lat :-) i mam na imię Martyna :-) a Ty? możesz napisać?:-) i skąd jesteś? bo widze że ze śląska, ja też z BB

amalfi powolutku wstawisz suwaczek, ja też nie wiedziałam jak :-) tak jak napisała Nagapalma wchodzis zw ustawienia i po lewej stronie masz "Edytuj SYGNATURĘ" i wyskoczy takie białe okienko -PODPIS i tu wklejasz BBCODE suwaczka który utworzyłaś i dajesz ZAPISZ SYGNATURĘ, to znajduje się pod tym okienkiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To wy wszystkie przed 30tka dziewczyny, ja juz po :-(. Macie kupe czasu zeby miec dzieciatko a ja juz nie!!!

Witam wszystkie KOBITKI na wątku:-)

Naga co tam u Ciebie?
Mama już z Domisiem komplementowiczem w domku jestes?\
Pysia współczuje nocki, dałaś radę? ale tym sposobem z rańca możesz siedzieć z dziewczynami :-)
Sol dzięki że pytasz, @ brak, więc cykl mi się cały po..rał... jutro tydzien jak niby myślałam, ze przyjdzie @,ale ten dziwny ból jajnika w bodaj 27 d.c więc teraz czekam do wtorku na @ bo będzie to 14 dni od tego bólu. zobaczymy co czas przyniesie

Amalfi nie martw się, na pewno też doczekasz się upragnionego dzidziusia :-) Ze mną w szpitalu leżały dzieczyny, jedna 34 druga 32 lata i urodziły swoje pierwsze dzieci dopiero.
hej młodam rzeczywiście coś z tym cyklem jest nie tak skoro jeszcze @ nie ma? Życzę uregulowania cykli żebyś też mogła cieszyć się zdrową ciążą i dzidzią:-)

to życzę Ci tego z całego serca żeby już nie przyszła ;-) co teraz robisz, w pracy jesteś?

Ale tu cichutko ostatnio, dziewczyny przeniosły się na wystarane, ale to nic, niedługo i my do nich dołączymy - wszystkie :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry