- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
amalfi
Fanka BB :)
Dzien dobry wszystkim!
Ze mna znaczne lepiej bo wreszcie przylazla @ i moge zaczac nowy,pierwszy,pelen nadziei cykl z clo! Moze bedzie bardziej owocny niz poprzedni, moze chociaz zajajeczkuje dla odmiany, eh! Milego dnia
mama pozwol sobie na łzy na pasowaniu, a co? Ja ryczalabym jak bobr gdybym mogla
Ze mna znaczne lepiej bo wreszcie przylazla @ i moge zaczac nowy,pierwszy,pelen nadziei cykl z clo! Moze bedzie bardziej owocny niz poprzedni, moze chociaz zajajeczkuje dla odmiany, eh! Milego dnia
mama pozwol sobie na łzy na pasowaniu, a co? Ja ryczalabym jak bobr gdybym mogla
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Witam Kobietki!!!!
Jak co dzien wpadam sie przywitac i przesłac Wam Kochane porcje &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!
Jak co dzien wpadam sie przywitac i przesłac Wam Kochane porcje &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!
P
Pszczółka27
Gość
Witam się z Wami i ja Nie wymieniam Was każdej z osobna bo nie chcę żadnej z dziewczyn pominąć. Przepraszam, że tak wpadam tylko na chwile ale nie mam za bardzo czasu. Byłam już dziś z Małą u lekarza bo dalej ma biegunkę, dostałam dla niej inne leki niż w pon. i zobaczymy co to będzie. Zaraz poczytam co u Was Miłego dnia.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: