reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
monia- z tym spaniem, to chyba normalka, ciekawe czemu kobiety na poczatku ciązy takie spiochy sa ... :eek:

jakas ciszaaa dzisiaj ....

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry wszystkim!
Ze mna znaczne lepiej bo wreszcie przylazla @ i moge zaczac nowy,pierwszy,pelen nadziei cykl z clo! Moze bedzie bardziej owocny niz poprzedni, moze chociaz zajajeczkuje dla odmiany, eh! Milego dnia
mama pozwol sobie na łzy na pasowaniu, a co? Ja ryczalabym jak bobr gdybym mogla

Witam Kobietki!!!!
Jak co dzien wpadam sie przywitac i przesłac Wam Kochane porcje &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!

A mam pytanie dziewczyny, troche z innej beczki, ale jak sie wkleja te suwaczki, probowalam wczoraj i nie wiem. Ja jestem poczatkujaca jak chodzi o komputer tez hehe. Wytlumaczcie jak blondynce, blagam.

amalfi - po prawej u góry masz ustawienia-wejdz w nie. Nastepnie po lewej a tabeli masz napisane edytuj sygnature i tam wejdz no i wklej suwaczka.

Dzieki nagapalma nie wpadlabym na to ale jeszcze nie wiem czy mi sie uda, pokombinuje jakos.

Witam się z Wami i ja :-D Nie wymieniam Was każdej z osobna bo nie chcę żadnej z dziewczyn pominąć. Przepraszam, że tak wpadam tylko na chwile :sorry: ale nie mam za bardzo czasu. Byłam już dziś z Małą u lekarza bo dalej ma biegunkę, dostałam dla niej inne leki niż w pon. i zobaczymy co to będzie. Zaraz poczytam co u Was :tak: Miłego dnia.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry