- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
czesc Ewciu :*:* nioo odwidziało mi sie a jakie bedą imiona ?? i jak sie czujesz??
S
Sol
Gość
ewcia - tylko ze z moją dobrze żyłam a teraz mam ochotę strzelać z kałasza do niej Jak się czujesz słoneczko?
Szczęśliwa - to ciążowy katarek Ja mam tak przekrwione w nosku ze oddychać nie mogę :-(
Idę się położyć bo znowu marnie spałam
Szczęśliwa - to ciążowy katarek Ja mam tak przekrwione w nosku ze oddychać nie mogę :-(
Idę się położyć bo znowu marnie spałam
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Szczęśliwa- moje samopoczucie ostatnio nie należy do dobrych...
ale to przez problemy prywatne...
Na szczęście z Kropeczką powinno być wszystko oki, gdyż piersi bolą, mdłości są...
A imiona- jak chłopczyk to po Tacie- Krzysztof ( ja wybieram dla chłopca)
a dla Dziewczynki Mąż wybrał Paula
Sol- jeżeli chodzi o ciążę, to dobrze...
jeżeli ogólnie nie najlepiej
Jeszcze jutrzejszy dzień gdy minie rok, a ja sama... (
ale to przez problemy prywatne...
Na szczęście z Kropeczką powinno być wszystko oki, gdyż piersi bolą, mdłości są...
A imiona- jak chłopczyk to po Tacie- Krzysztof ( ja wybieram dla chłopca)
a dla Dziewczynki Mąż wybrał Paula
Sol- jeżeli chodzi o ciążę, to dobrze...
jeżeli ogólnie nie najlepiej
Jeszcze jutrzejszy dzień gdy minie rok, a ja sama... (
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
A ummnie 23dc brzuch jakby mnie boli ale tylko przy gwałtownych ruchach jesli @do soboty nie przyjdzie to w sobote albo niedziele testuje bo ja mam bardzo krotkie cykle ale cos nie czuje zeby sie udalo
Szczęśliwa25
Ewciu- nioo slicznne imiona najawzniejsze ze z kruszynka dobrze ..ale ci zaiwania ten suwaczek szok
Sol- nioo wiem wiem że to ciążowy w nocy nie moge oddychać przez nos
w piątek zaś wizyta jeny a mam wrażenie ze niedawno byłam a tu 3 tyg zleciały i zaś badanie na koźle nie nawidze od jakiegoś czasu tego badania ....czuje sie po nim potem źle ...
Sol- nioo wiem wiem że to ciążowy w nocy nie moge oddychać przez nos
w piątek zaś wizyta jeny a mam wrażenie ze niedawno byłam a tu 3 tyg zleciały i zaś badanie na koźle nie nawidze od jakiegoś czasu tego badania ....czuje sie po nim potem źle ...
maran-atha
Fanka BB :)
witam i ja porannie
Szczęśliwa25
Ewcia nio mój to juz w ogóle aż strach na niego patrzeć hehe (żartuje oczywiscie) ostatnio jak spotkałam moja sąsiadkę (pielęgniarka) ona mi powiedziała ze bedzie synuś i miała racje tak teraz mi powiedziała ze z brzuszkiem sylwestra nie doczekam ja ja już bede miała finish to ty ładnie połowę ciąży
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARAN- helooo )
SZCZESLIWA- prosze wstawić fotke kryjówki Kubusia)))ciekawa jestem jaki masz juz brzusio
EWCIA- czesc kochana-tule i mysle -Ty wiesz:*
KWIATUSZEKQ- daj znac jak zrobisz i oby sie udalo..
ja po kawie a zieeeeeewam ze szok..
SZCZESLIWA- prosze wstawić fotke kryjówki Kubusia)))ciekawa jestem jaki masz juz brzusio
EWCIA- czesc kochana-tule i mysle -Ty wiesz:*
KWIATUSZEKQ- daj znac jak zrobisz i oby sie udalo..
ja po kawie a zieeeeeewam ze szok..
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: