reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Szczęśliwa- a jednak nie Xavier:-)
Kubuś ładne imię:tak::tak:

My także już mamy wybrane:-p

Sol- która teściowa nie działa...
Choć z moją ostatnio żyje się nawet ok...

reklama
ewcia - tylko ze z moją dobrze żyłam a teraz mam ochotę strzelać z kałasza do niej :sorry: Jak się czujesz słoneczko?

Szczęśliwa - to ciążowy katarek :-D Ja mam tak przekrwione w nosku ze oddychać nie mogę :-(

Idę się położyć bo znowu marnie spałam :dry:

Szczęśliwa- moje samopoczucie ostatnio nie należy do dobrych... :(
ale to przez problemy prywatne...
Na szczęście z Kropeczką powinno być wszystko oki, gdyż piersi bolą, mdłości są... :)

A imiona- jak chłopczyk to po Tacie- Krzysztof ( ja wybieram dla chłopca:-p)
a dla Dziewczynki Mąż wybrał Paula:tak::tak:

Sol- jeżeli chodzi o ciążę, to dobrze... :)
jeżeli ogólnie nie najlepiej :(
Jeszcze jutrzejszy dzień gdy minie rok, a ja sama... :((

A ummnie 23dc brzuch jakby mnie boli ale tylko przy gwałtownych ruchach jesli @do soboty nie przyjdzie to w sobote albo niedziele testuje bo ja mam bardzo krotkie cykle ale cos nie czuje zeby sie udalo

Ewciu- nioo slicznne imiona:) najawzniejsze ze z kruszynka dobrze ..ale ci zaiwania ten suwaczek szok:)
Sol- nioo wiem wiem że to ciążowy w nocy nie moge oddychać przez nos:(:(
w piątek zaś wizyta jeny a mam wrażenie ze niedawno byłam a tu 3 tyg zleciały:) i zaś badanie na koźle nie nawidze od jakiegoś czasu tego badania :( ....czuje sie po nim potem źle ...

Ewcia :) nio mój to juz w ogóle aż strach na niego patrzeć hehe :p:p:p (żartuje oczywiscie) ostatnio jak spotkałam moja sąsiadkę (pielęgniarka) ona mi powiedziała ze bedzie synuś i miała racje tak teraz mi powiedziała ze z brzuszkiem sylwestra nie doczekam :p:p:p ja ja już bede miała finish to ty ładnie połowę ciąży :):)

reklama
MARAN- helooo :))
SZCZESLIWA- prosze wstawić fotke kryjówki Kubusia:):))))ciekawa jestem jaki masz juz brzusio:)
EWCIA- czesc kochana-tule i mysle -Ty wiesz:*
KWIATUSZEKQ- daj znac jak zrobisz i oby sie udalo..

ja po kawie a zieeeeeewam ze szok..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry