reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewcia :) nio mój to juz w ogóle aż strach na niego patrzeć hehe :p:p:p (żartuje oczywiscie) ostatnio jak spotkałam moja sąsiadkę (pielęgniarka) ona mi powiedziała ze bedzie synuś i miała racje tak teraz mi powiedziała ze z brzuszkiem sylwestra nie doczekam :p:p:p ja ja już bede miała finish to ty ładnie połowę ciąży :):)

No dokładnie, Ty będziesz krzyczeć na porodówce, a ja zacznę czuć ruchy :))

Mama- wiem, wiem :**

reklama
witam Kochane!!!
oto wyniki bety - 419,1 mlU/ml :-D:-D:-D - zakres 4 tc 9,5 - 750 srednia 141:-D
Gratulacje juz mega oficjalne;-):tak::tak::tak:

tak się zastanawiam od czego ta beta zalezy - od stężenia bhcg wiem wiem :-D tylko czemu sa takie rozbieżności - podobno na dziewczynkę jest wiecej hormonu tego :sorry:- ja na przełomie 5/6 tydzien miałam 11953 teraz to se mysle ze mogłam sie bac ze to bliżniaki dobrze ze byłam nieświadoma :-p

A tak w ogóle to witam się środowo

kyra jeszcze raz gratuluje - juz wyraźnej krechy :tak:

Ewcia pochwal sie jakie to imiona a już sa doczytałam - Paula super bardzo mi sie podoba co do Krzysztofa to tak średnio tzn Krzysztof spoko natomaist Krzyś juz nie bardzo ale kojarzy mi sie z moim sasiadem moze dlatego - najwazniejsz ze wam sie podoba

Cześć mama - przymierzam się do Dukana od poniedziałku - musiałam dojrzec - ile trwała u ciebie 1 faza ??

Ostatnia edycja:
Mamcia - a proszę bardzo :):)
Ewcia - nio masz racje tylko ze ja to bede sie chyba drzeć :p:p:p

Załączniki

• DSC04520.jpg
    DSC04520.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 42
No ja coś czuję że chyba też stycznia nie doczekamy :sorry: Jakieś takie durne przeczucie :-p

ewcia - nawet się nie obejrzymy jak zleci a ty będziesz rodziła :-D

Sorbuś- miałam jeszcze Mikołaj, ale Krzysztof przebił jak na razie:))
a mi właśnie zdrobnienie Krzyś się podoba :))

Szczęśliwa- jak nie będzie Cię u mnie słychać, to krzyczeć hahaha

Sol- ale ja nie będę krzyczeć ;)

Ewcia najważniejsze ze wam sie podoba :tak::tak::tak: to bedzie wasz synus przecież - gdyby wszystkim sie podobały te same imiona to co by to było na tym świecie - trzeba by było po nazwiskach wołać :-D:-D:-D:-D

Sol
a czemu się zastanawiałas czy synus czy córka to nie miałas jeszcze na 100 % potwierdzenia wcześniej ??

My już z mynzem na zakupach bylismy, własnie wcinam marchewkę z zupki, bo dzis warze brokułową ... :p
Kyra - no to oficjalne gratki szczęściaro !!! Jak samopoczucie ?
szczęśliwa - brzusio masz całkiem, całkiem dużyyyy, ale wygladasz ślicznie, pisałam Ci zreszta na nk
mama- nie zapowiada się absolutnie na nic, nawet nie testuje, szkoda kasy i kolejnego rozczarownai, juz nie moge się doczekac piatkowych badań M.
sorbuś - a moze tez bys wklepiła zdjęcie brzunia swojegoo ?

cześć palemko - no bardzo chętnie tylko nie za bardzo jest co - narazie troszkę wyglądam jakbym sobie pojadła bardziej niż jak w ciąży :zawstydzona/y:

NAGAPALMA- w takim razie mam nadzieje,ze @ zaraz przylezie i bedziecie mogli dzialac:)i &&&&&&&&&&&&&&& za piatek!!!
SZCZESLIWA- przepieknie wygladasz-tylko brzuszek ,nigdzie wiecej Ci nie przybylo-super!!
SORBUS- u mnie I faza trwala 5 dni ,ale Ty jesli chcesz byc na Dukanie to na III fazie musisz byc.najlepiej wlec na watek o Dukanie tam dziewczyny beda radzic:))

reklama
sorbuś - żartujesz ? czyli masz mały brzunio ? hehe Tak naprawde to chyba super sprawa miec mały brzuszek, moja szwagierka miała bardzo mały, w 9 tak jak kobieta w 6 tym, ale za to świetnie się czuła całą ciązę :p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry