reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewelinka, super, że zaglądnęłaś. :* Ja też mam leżeć i to teraz bardziej "na serio". No więc będę.
Sol
, tylko doradź coś... bo mnie nogi rwą potwornie i kręgosłup w dolnym odcinku i lędźwie zaczynają boleć od tego leżenia... Można się czymś w ciąży smarować, żeby ulżyło, a Maleństwu nie zaszkodziło?

reklama
Ewelinka - coś mnie dziś kuje przez pół dnia po lewej stronie podbrzusza, nieregularnie i nieprzyjemnie. Lekarka raczej się nastawia, że to normalny objaw ciążowy, ale kazała mi zwiększyć dawkę magnezu, dorzucić no spę i leżeć. Jak nie przejdzie, to w pn do niej pojadę... ale ufam, że PRZEJDZIE.

KrólowaFal test z rosmana ;) kupiony testujemy w niedziele ;)

Weź nic nie mów. @ ciągle nie ma a ja się czuję jak przed największym testem w życiu z testowaniem. Boję się, co to będzie.

To dla was:
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~

Zielone bo pełne nadziei :-)

I tak trzymać. Będzie dobrze. Trzymam za was kciuki, żeby wam się sytuacja unormowała ;)

Ewelina cieszę się, że już z Tobą lepiej. Trzymam kciuki za Kruszka!!

KrólowaFal - &&!

Mlodam - ta książka, o którą pytałaś, to "W oczekiwaniu na dziecko", chociaż pisana przez amerykańskich autorów, to wydaje mi się najbardziej "fachowa". Ale zaglądam tylko, jak się chcę czegoś dowiedzieć, nie czytam od deski do deski. ;)

Ewelinka - dzięki. :*

krakowianka - nie ty jedna cierpisz na bóle krzyżowe :-D może cię maż delikatnie pomasować na siedząco i to tyle :-p A lepiej nie będzie więc niech lepiej nauczy się masować jak nie umie - tylko niech nie robi silnego masażu tylko taki relaksujący :-) Mnie boli cały kręgosłup a spać to bym najchętniej na stojąco bo nie mogę sobie pozycji już żadnej znaleźć :sorry:

ewelinko - w nas też zawsze znajdziesz wsparcie :tak: Leż i wypoczywaj - chociaż wiem jak się nudzi :-p

Spadam spać bo padam na pysk :-p A i Karolę muszę uśpić a jak ona pójdzie spać to się z M poprzytulać o ile Emila pozwoli :-p
Dobranoc wszystkim :-)

Josephine prawo to magisterskie studia.

looo jej! i nie masz wuboru, piec albo nic? a jak zrobisz cztery lata to uznaja ci 3 licencjackie czy masze zero, bo nie skonczylas 5-go roku? szok.. nie mialam pojecia, nie studiowalam w PL, tutaj system wyglada inaczej, jak zaczynalam to byly dyplomy 2 lata, 3 mata (licencjat ) i 4 lata (magister). od 2 lat zlikowidowali system maturlub +2, i jets jak u nas licencjat (3) i magister dwustopniowy wiec 4 lub 5 jak kto woli.. to daje wiecej wyboru i nie pozostawia bez dyplomu jelsi cis sie 'wydarzy' pod koniec studiow...

reklama
Wpadam tylko zameldowac sie ze zyje ;) Tylko strasznie spiaca jestem i juz prawie caly weekend przespalam :)

Sol dziekuje Ci bardzo :*
Ewelinko ciesze sie ze czujesz sie juz lepiej :)

Pozdrawiam wszystkie babeczki i zycze pieknej niedzieli!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry