reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MLODAM masz meila:) i już mówię gdzie bylam:) :-)wyczerpała mi się bateryjka w internecie bezprzewodowym i akurat wrócił mój luby i poszedł się kąpać. Więc żeby nie tracić czasu poleciałam do łazienki posiedzieć przy nim i pogadać, bo teraz M się uczy, gdyż idzie jt na rozmowę. A ja znów na rozmowę z nim nie mam co liczyć:no:
To życie to takie kiszate jest- człowiek zarobiony po uszy, nie ma czasu razem chodzić, ani gadać...
JAEWA to ja jt robie te kluchy- to postanowione:)

MLODAM jak o czymś zapomniałam napisać to pisz śmiało! Ja narazie idę już spać...
WISIENKA ja też już chcę pip pip, albo bip bip:-)

Kyra dobre dobre to bibiiiiiip ;) ja tez chcę, tych chcących to jeszcze trochę jest, niestety a tak długo czekamy. Ja marze by było już za miesiąc, i by wreszcie przyszły wyniki genetycznych ... bardzo się boję. Jutro napsize meila, dzis padam na ryjek, ide kapu kapu i do mężusia :)

dziendobry wszystkim !!!

Krakowianka , monisia - ale śliczne brzuszki macie !!!
Rety czy ja tez kiedys takiego doczekam ...

mamam- własnie , jak tom sie postarał ??

Ostatnia edycja:
Dziewczyny sorki za ten kwas wczoraj miałam naprawde potworny dzień :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nagapalma
- Krakowianka i Sol maja sliczne brzuszki - monisia wklei nam pewnie swój za dwa trzy miesiące bo narazie to raczej nie widac ;-):-D:-D:-D - a swojego sie doczekasz kochana zobaczysz
Oczywiście podpisuję sie macie sliczne brzucholki dziewczyny -musze wam mój wkleic ale ja mam raczej taki jak Krakowianka wielkości :-)

mloda - kuje pięknie :tak::tak: chyba pomogło bo dziś już mi lepiej mam nadzieje ze mąż wróci o 18 a nie o 22 ;-)

Sol no to mamy uczniaków obie hahah- mój na drugim roku teraz będzie - także jeszcze dwa lata męczarni - narazie o magisterce kazałam mu zapomnieć bo juz mam dość
Jak mi będzie ciężko to wpadnę ci poględzić ;-):-D - dobrze ze udało się twojemu mężowi z tym kursem bo 3 miesiące to nie dwa lata to chociaz tyle

Cześć dziewczynki. Nawet nie wiecie ile zajęło mi przebrnięcie przez to co nasmarowałyście.

Monisia i Sorbuś - nie obrażajcie się, bo nie ma o co. Monisia powinnaś zrozumieć, że wszystko wynika z troski. Chyba nie chciałabyś być w sytuacji jaką Mama przeżyła. Sorbuś a ty nie denerwuj się tak mocno. Dzidzi się to może nie spodobać.

Swoją drogą Mama pochwal się jak wyniki. Z tego co pamiętam dzisiaj odbieracie.

Ja dzisiaj mam 23 dc więc jutro @ powinna przyjść. Oby nie.

KrolowFal - OOOO u Was chyba pierwsze podejscie, fajhnie by było gdyby się udało, widze , ze tez masz takie krótkie cykle jak ja, ja mam od 24 - 28 dni , objawy ciążowe masz ? Testujesz jutro ?

reklama
Cześć Dziewczynki:)

Widzę że niemiło było trochę wczoraj:( Ale mam nadzieję że juz dzis humorki lepsze:)

Monisia mam nadzieję że dziś wkleisz kolejny test i kreski będa piękniejsze i będziemy Ci przez kilka następnych stron gratulować:))

Sorbek każdy ma czasem zły dzień:( Dobrze że juz lepiej:))
A z meżem to niefajnie:( Ja pamiętam jak mój kiedys pracował w warszawie i byl w domu tylko na weekendy... Koszmar...

Sol Tobie też bidulko współczuję zapracowanego męża... Ale czasem niestety tak jest że coś za coś...

Krolowafal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja się właśnie dowiedziałam że zmieniam pokój:((Będę siedziała z takimi plotkarami których strasznie nie lubię:((((((

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry