S
Sol
Gość
sorbuś - twój też wieczny uczeń? Mój od listopada idzie na 3 miesięczne szkolenie - też w weekendy co drugi tydzień bo inaczej straci robotę Bo piep.. NFZ się doczepił do ich zawodu i kwalifikacji. Na szczęście udało się ominąć przepisy na tyle że mają to szkolenie zamiast studiów dwuletnich z radiologii No ale 1500 zł będzie trzeba wydać na tą szkółkę bo nikt im nie zrefunduje tego :-( A mój opd tego miesiąca będzie miał zamiast 5-6 dni dyżurów - 8-9 w miesiącu lepiej dla nas finansowo ale ... smutno mi tu samej w domu a chwilami pierońsko ciężko :-(
Chyba dorobię kluseczki śląskie :-) Dawno ich nie jadłam A do tego jakiś sosik myśliwski
mloda - jeśli chodzi o taki gotowy ryż prażony to jadłam ale robionego nie To jak coś to ja jutro przepis poproszę Przyda się na przyszłość
Idę zaleć płatki owsiane na jutro :-) Bo będę ciasteczka owsiane robiła
Chyba dorobię kluseczki śląskie :-) Dawno ich nie jadłam A do tego jakiś sosik myśliwski
mloda - jeśli chodzi o taki gotowy ryż prażony to jadłam ale robionego nie To jak coś to ja jutro przepis poproszę Przyda się na przyszłość
Idę zaleć płatki owsiane na jutro :-) Bo będę ciasteczka owsiane robiła
Ostatnio edytowane przez moderatora: