Palma testuje w niedzielę. Tak na prawdę nie wiem jakie mam cykle bo na razie miałam jeden po odstawieniu hormonów i był 23 dniowy. Podejrzewam, że ten też powinien być w tych granicach, bo to jeszcze trochę uregulowane po tabletkach mam. Przed tabletkami miałam wolną amerykankę (od 24 do 34 dni). Co do objawów to nie wiem sama. Cycki nie bolą, podbrzusze czasem zakłuje ale nie, żebym tegonie znała. Czasem mnie trochę mdli ale wystarczy, że wypije ciepłą herbatę i się uspokaja. Wczoraj miałam strasznego smaka na śledzia. Kupiłam i zrobie sobie w occie. Ginka mówiła mi na wizycie (28.09), że owulacja była na 6+ więc jest szansa. Wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test. Niestety negatywny. No ale jeszcze jest czas. Zobaczymy. Jak @ nie przyjdzie w weekend to zrobię test.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
Witajcie z ranka
Mam pytanie odnosnie testowych kreseczek.Dzis testowałam i sa dwie lecz ta drugo mimo ze widoczna to malo wyraźna.
Czy któraś z Was zaciążonych miała taki coś?
Dziś mam 30 dc i termin @Zobacz załącznik 288373Zobacz załącznik 288374.
Mam pytanie odnosnie testowych kreseczek.Dzis testowałam i sa dwie lecz ta drugo mimo ze widoczna to malo wyraźna.
Czy któraś z Was zaciążonych miała taki coś?
Dziś mam 30 dc i termin @Zobacz załącznik 288373Zobacz załącznik 288374.
tusenfryd18
Marcepanek
tusenfryd18 gratulacje!!!
ewelinko trzymam kciuki wiesz o tym...
monisia i za Ciebie bo czuje ,że to to...
mamuś jak wyniki?
bunia a nóż widelec cholera się uda? Kurdę bardzo bym chciała.
Za wszystkie dziewczyny&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& by się udało!!!
A ja od wczoraj w własnym łóżku :-)
Plamienie poszło w cholerę jasną ,ale zero przytulanek już raczej do końca :-(
No i oszczędny tryb życia ,oraz raz w tyg zastrzyk dla profilaktyki ,a 20go wizyta u Gina.
To tyle u mnie.
ewelinko trzymam kciuki wiesz o tym...
monisia i za Ciebie bo czuje ,że to to...
mamuś jak wyniki?
bunia a nóż widelec cholera się uda? Kurdę bardzo bym chciała.
Za wszystkie dziewczyny&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& by się udało!!!
A ja od wczoraj w własnym łóżku :-)
Plamienie poszło w cholerę jasną ,ale zero przytulanek już raczej do końca :-(
No i oszczędny tryb życia ,oraz raz w tyg zastrzyk dla profilaktyki ,a 20go wizyta u Gina.
To tyle u mnie.
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Marcepanek
monisia trzy testy się nie mylą!!! Gratulacje!!! Bo teraz już chyba można ;-) Niektórym dziewczyną właśnie tak wychodzą. Teraz leć tylko betkę dla formalności zrób i spokojnych już 8miesięcy!!!
tusenfryd18
Witaj
A to ten z dzisiaj rana?
Czemu one takie blade? czy to za wczesnie?
Mam mieszane uczucia
A to ten z dzisiaj rana?
Czemu one takie blade? czy to za wczesnie?
Mam mieszane uczucia
reklama
Marcepanek
tunsenfryd18 Twoje nie są takie blade są widoczne i to bardzo więc hmmm zmartwię Cię ,ale to CIĄŻA!!! ;-)
monisia mi też na początku słabe wychodzą ,a dopiero po tygodniu od terminu dwie grube krechy...
monisia mi też na początku słabe wychodzą ,a dopiero po tygodniu od terminu dwie grube krechy...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: