reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARTA - nie ma sprawy!!!! Jutro z rana wstawie II grubasne krechy;-)Choc w moim przypadku z ta grubościa to może byc róznie...z Zuza mialam bledziocha dzien po terminie @:tak:
Teraz musze znalezc jeszcze jakas apteke w moim miescie gdzie jeszcze nie kupowałam testu i gdzie mojej mamy nie znaja;-):-D

reklama
hej babeczki forumeczki,

Marylka, ja mam nowe łóżeczko po Karolku i materac taki trójwarstwowy, wg b.twardy. Ale już jeden kłopot z głowy.
Fotelik pożycza mi sąsiadka, a wózek kolega F z pracy.

Teraz mam remont w domu i zachciało mi się zmian, więc F spełnia te moje zachciewajki i ma pełne ręce roboty...

Szczęśliwa, witaj mamo Xavierka. A tobie to już naprawdę nie wiele zostało...

Monisia, ja tam gratulację złoże Tobie jutro, nie masz wyjścia kochana. Czekaj :)))

:) no superowo że jednak będziesz miała od kogo pożyć wózek - kłopot sie sam rozwiązał :):):):) no a co do remontu to ja zarządziłam w domu do końca roku :) generalny remon ścian - bo są w tragicznym stanie i zmiana koloru , szafe wnękową na całą ściane i powieszenia karnisza nad oknem - bo nie mamy :) a w pokoju dzidzi zmiana karnisza i pomalowanie ścian no i ze kamil robi w firmie co robią meble to jeszcze musi zrobić mi komode ale to może być po nowym roku :) no i jeszcze musi zrobić w łazience dodatkową szfke pod oknem na ręczniki :) także coś wiem o remoncie ale jeszcze zbieram kase :) tylko coś ten mój mąż leniwy sie robi i mu sie niechce za bardzo ale już moja w tym głowa :) hihihi
a ja mam narazie 2 komplety ciuszków szczoteczke, butelke, pojemnik na mleko mamy termos na butelke , niekapek, szczoteczke do czesania i coś tam jeszcze - a najlepsze że wszystko z gratisów :) acha i mam małe pojemniki kosmetyków z bubchena :) i śliniaczek :) a najbardziej mnie cieszy że to wszystko za 0 zł :)

hej dziewuszki :-D ja dalej zalatana. od jutra neta mieć nie będę- dopiero w nowym tygodniu zamówimy od innego dostawcy, bo ten nasz nie będzie w mieście odbierał. no i oczywiście jestem już wykończona tym całym remontem, pakowaniem, a przed nami jeszcze malowanie, tapetowanie no i przewożenie rzeczy i rozpakowywanie :eek: masakra

monisia po cichu gratuluję- widzisz, jednak się udało

marylka fajny podpis pod suwaczkiem- "twoje dziecko ma już więcej komórek mózgowych niż Paris Hilton" :-D

Ja już po śniadanku witam się. Ciągle chodzę głodna:szok:
O 13 lecę z Mamą na basenik a potem będę robić ruskie i rosołek:-p Ciekawe jak mój żołądek to wytrzyma bo mdłości niestety nadal się utrzymują... ale ważne, że głowa nie boli!!

Ewelinko postaraj się być dobrej myśli! Ty musisz wierzyć! My tu wszystkie wierzymy i jesteśmy z Tobą. Modlę się za Ciebie i za Maleństwo!

Szczęśliwa witaj
To już prawie koniec?? Jak się czujesz?? Już widzę nie możesz się doczekać:happy2: Brzucho rośnie nadal?? :-)

Ja już nie mogę się doczekać aż zacznę kupować ubranka, ale chcę poczekać tak do 3-4 miesiąca. CO o tym myślicie??

Postanowiłam wczoraj po długiej rozmowie z teściową, że będę chodziła do tej jej ginki a lekarz z luxmedu będzie mi przepisywał badania i tyle.

Pozdrawiam Was Cieplutko Wszystkie.
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10

Misia - witaj!!!
To dobrze ze głowa juz nie boli!!!!
A na ubranka masz jeszcze troche czasu, chociaz jak bardzo nie mozesz wytrzymac to jakąs jedną rzecz mozesz sobie zafundowac dla Dzidzi:)))
A ja musze czekac do jutra...masaaakra, jak ten dzien sie wlecze...

Misia - hej ...oj prawie robi wielką różnicę :p:p:p Czuje sie dobrze chociaż ciężko .... w sensie takim że czuje sie jak hipcio:( kręgosłup to koszmar i ta bezsenność a tak to wiecznie jem jem i jeszcze raz jem ..... mały już tak kopie że aż boli..... ale bardzo chciałabym już koniec i tulić go w ramionach ....

szczęśliwa, a jak już będzie po wszystkim, to zobaczysz jak ci brzuszka będzie brakowac. Ja tak miałam...
Mój synio tak się ułożył teraz że mam skopany pęcherz i czekam aż się książe przesunie troszkę.

Najgorsze, że drugi dzień podbrzusze mnie bardzo boli. Magnez nie pomaga ani trochę...

reklama
Szczęśliwa i Martuś a powiedzcie mi bo jestem ciekawa... Jak to jest jak dzidzia zaczyna kopać? Tzn. ile czasu kopie dziennie np?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry