reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mnie od wczoraj brzucho pobolewa - no bo niby wczoraj owu...i znów 2 tyg czekania...ehh...niby krótko, ale dla nas to wieczność...W tym cyklu częściej się przytulamy, no i zamierzamy az do terminu @, bo z ta owu to nigdy nie wiadomo....

reklama
Witam sie poranna kawa,

Mama Slonce strasznie mi przykro.... :( Nie wiem co napisac, tulam Cie, badz silna, pewnie w nastepnym cyklu sie uda... :*

Mary Kochana widze ze Twoja cierpliwosc jest testowana, trzymaj sie! A ja tez trzymam &&&& mocno zacisniete :)

Sol napisalam Ci PW :)

Misia jak sie czujesz ciezarowko? Cos przeczytalam o jakims pecherzyku ale nie wiem o co chodzi?

Reszcie dziewczyn zycze spokojnego wieczoru :) :*

Dzięki Blusia

Mama - jeszcze raz tulę

Monisia - no to zaciskam i oby się udało :)

a wiecie co mi się śniło dzisiaj? Śniła mi się córeczka z zespołem downa ... jestem mego wystraszona. Czy to może być proroczy sen (przypomniałam sobie teraz)

wiecie mąż ma do mnie żal, że nie pozwoliłam mu iść na kawalerski kuzyna. Jak się go zapytałam wczoraj czy ja bym mogła iść na panieński stanowczo powiedział nie a jak mnie zapytał to mu powiedziałam, że wcześniej sam sobie odpowiedział. No i teraz wszyscy stwierdzą jaka to ze mnie suka ....

idę do tego mojego złośnika
miłych snów babeczki :)

Ostatnia edycja:
Cześć MAJQA Chyba żartujesz z tą s***:) Uważam, że postąpiłaś sprawiedliwie, wiec w porządku. Sprytnie to rozegrałaś, ale jesteś żoną swojego męża i moim zdaniem miałaś prawo do takiej decyzji.

Majeczko - uwazam tak jak Kyra - faceci to mysla ze moga sobie wychodzic kiedy im sie podoba i z kim maja ochote, a my jak mamy wyjść to oczywiście nie:angry::angry::angry:A co my jesteśmy? Niewolnice?:no:
A o tym snie zapomnij:tak:Myslisz o dzidzi i głupoty Ci sie kłębia - daj sobie spokój, to tylko sen...:tak:
A poza tym - kto prosi zonatego faceta na kawalerskie??? PrZeciez nazwa mówi sama za siebie!!!!

Ostatnia edycja:
Hej Laseczki ja tylko z doskoku zyczyc spokojnej nocy;)

Majqa sny mozna roznie interpretowac...
Moim zdaniem powinno sie odwrotnie anizeli sie sni..
Mnie jak bylam w ciazy snilo sie ze urodzilam.. No dupa... W 10tygodniu mialam zabieg..

Wiec nie martw sie.:*

Ja już mówię dobranoc, bo mój małżonek właśnie wrócił i jemy kolację...Miłego wieczoru dziewczynki:)

Majqa, bez przesady :) Ja pewnie swojego też bym nie puściła, gdyby on mi też zabronił. Tak po złości, bo ja taki trochę nerwus i złośliwiec jestem ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry