reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochana ten Buscopan sprawdzilam na necie i duzo kobiet w ciazy go chwali. Ja mam wizyte na poniedzialek dopiero ale chyba zaczekam i zapytam lekarza....
Cos sie tu pusto zrobilo...Wszystkie spac pouciekaly :)
A co tam u Ciebie? :)
Ja za chwile chyba legne sie jeszcze na troche bo mam 5.45 rano :)

No to spadam :) Slodkich snow zycze!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mary-beth słonko zrób koniecznie test jutro rano jak wyjdą II kreski to szybciutko do lekarza bo opryszczka jest bardzo szkodliwa dla dzidzi trzeba leczyć - nie pisze tego żeby cię straszyć tylko zeby zapobiegać

nadrobiłam ale nie mam siły wiecej pisać więc spadam do spanka

dobranoc babeczki

Sorbusiu - dzięki za informację! Czytałam o tym, ale piszą, że ta wargowa jest nieszkodliwa o ile nie przeniesie się an dół. Ale faktycznie, niebezpieczeństwo istnieje... Choć wyskoczyła mi dziś dopiero nad wargą. :baffled::baffled::baffled: Mam wrażenie, ze jestem chora, ze mnie rozkłada przeziebienie, pomyślałam, że to z tego.

No nic, w takim razie chyba zatestuję jutro, żeby nic nie ryzykować złego...

Dzięki, śpij dobrze!

Jaewa - dzięki :) jak już będe pewna to też będe go stosować :)
Miłego dnia życze, bo u Ciebie on się zacznie, ja już zaraz spać :p

Ostatnia edycja:
witaj sol w\g co piszesz że córcie boli i moczy ci sie może oznaczać że przyżębiła sobie pęchesz , może sikała na dworku i gdzieś na przeciągu?? bo moja terz mi sie moczyła - nie trzymała moczu ale jaj przeszło - wysikała sie na dworze i ja podwiało. wiąc uważaj na małą
pozdrawaiam i życzę zdrówka

Dziewczyny, śpijcie wszystkie dobrze! Dobranoc (Jaewa - dzień dobry :-D)!

Ja zmykam, bom chora chyba... :confused: A do tego lodów mi się chce, ale mi M. zaraz przywiezie, więc będę miała wyżerkę przed snem (nie ma to jak się zdrowo odżywiać! :laugh2::laugh2:).

My już po zakupkach:happy: Kupiliśmy sobie fajną drukarke taką 3w1 i patrzylismy wózeczki i już chyba wiemy jaki chcemy:happy: Poszukam na allegro to Wam pokaże później:happy: albo jutro bo dzisiaj to już padam na twarz:-(

mlodam nie lubie i nie pije kawki a cio?

createdbylove My zaczeliśmy starania jakieś półtpra tygodnia przed ślubem a brodawki zmieniły kolor i zaczeły boleć pare dni przed ślubem już także myśle, że wszystko możliwe i za to też trzymam &&&&&&&&&&&& :happy:

Sol a czym Ty sie takim zajmujesz, że Ty tak tworzysz jeśli moge zapytać?? :-p

jsorbek czemu opryszczka jest szkodliwa?? nie wiedziałam a mi wyskoczyła:szok::no: wystarczy jak pójde do internisty?? czy może kupić coś w aptece??

Jaewa dzień dobry:happy:

jaewa, created - możecie brać buscopan - ostatnio mi gin go polecał :-p Ale wszystko z umiarem :tak: A no-spa jest zakazana w sporej ilości krajów więc się nie dziwię ze nie można jej czasami dostać :tak:

halina - no właśnie nie miało jej gdzie przewiać :dry:

misia - robię strony internetowe - grafika, kod i dodatki - powinnam to robić po a nie przed obroną inżynierki ale ... no cóż - kasa potrzebna :-D Chyba na poprzedniej stronie dałam linka wisience - to ma być strona dla jednej ze staraczek :-D

Spadam spać :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry