reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja podpuszczać nie będę ale ja w maju testowałam 10 dni przed planowaną @ i mi teścik wyszedł z dwoma krechami :-p

Stoję w miejscu z robotą i się wściekam :dry: Bo mi się kolorystyka psia mać nie podoba :wściekła/y:

mlodam jak to w średniej? to jesteś nauczycielką? bo nie wiem a może zapomniałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: No pewnie i nie chciała tej ciąży w tym wieku no ale cóż poradzić...
No własnie! A my tak chcemy i nie mamy póki co tego czego chcemy. Trzeba czekać cierpliwie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ciekawe kiedy Nam się uda
To ja sobie lecę do mężulka wtulić się ladnie,bo idzie na noc do pracy, więc jeszcze mamy godzinkę dla siebie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dobranoc

mary-beth słonko zrób koniecznie test jutro rano jak wyjdą II kreski to szybciutko do lekarza bo opryszczka jest bardzo szkodliwa dla dzidzi trzeba leczyć - nie pisze tego żeby cię straszyć tylko zeby zapobiegać

nadrobiłam ale nie mam siły wiecej pisać więc spadam do spanka

dobranoc babeczki

Sol czasem chciałabym umiec takie rzeczy robić, a co nie tak z kolorkiem, mi sie podoba.
sorbus dobranoc
pysia miłej nocki
No ja ide robic pazurki na jutro

Wisieńka - ale mi się nie podoba :dry: Chyba już dzisiaj nic nie zrobię bo nerwa zaczynam łapać. A strona zostanie w bieli jak się wścieknę z czarnymi i kolorowymi rysunkami :tak:

Spadam pod prysznic i spadam spać bo rano trzeba na badania krwi i muszę Karolę rano jakoś przekabacić żeby do kubeczka nasikała bo muszę na posiew jej zanieść bo coś mówi ze ją brzuszek boli i sika mi w majtki chociaż woła i mówi że ją boli jak sika - ale nie ma żadnego odczynu czy coś - tylko jej obserwacje które mogą być kłamliwe bo ostatnio wszystko ją boli, a to plecki, paluszek, nóżka - żeby zwrócić na siebie naszą uwagę.

Dobranoc laski :-D

Witajcie Kochane,

Wstalam znowu rano bo spania nie mam a S do pracy wychodzi...
Wisienka nie wiem czy doczytalas...dziekuje Ci bardzo za sliczna kartke :* Do Ciebie juz tez leci :)

Marybeth nie martw sie jeszcze jest nadzieja poki @ nie przyszla.

Dziewczyny mam pytanie...Bo ja ogolnie to newrowa troche kobita jestem....Czy moge brac Buscopan na bole brzucha zapobiegawczo? Pytam o niego bo No Spy tutaj nie sprzedaja....

Kochane zycze Wam milego wieczoru a te ktore ida spac slodkich snow :*

reklama
Witam Jaewa :)
Ja niestety nie wiem, czy można brać taki lek, skoro jesteś w ciąży, w sumie sama też bym się dowiedziała co można brać, bo u mnie nospy też nie ma..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry