reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczynki, jestem po pracy ale jeszcze około 18 musze iśc na godzinke na spotkanie. Jutro mamy wesele koleżanki i powiem wam, ze powinnam się raczej szykować na nie a nie pracować.
Dziś mam 27 dc, cykle mam 31 dnowe, boli mnie brzuch i plecy. Zrobiłam test o czułości 10 bo idziemy na to wesele i chodz o %. Oczywiście jedna krecha. Miałam nadzieję. No teraz czekam na @.
Buziaki i pozdrawiam wszystkie

reklama
Wisieńka - witaj! Przykro mi z powodu testu... Tule i ślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& No i życzę miłej zabawy na weselu!

A Wam wszystkim starającym się - takich bobasów:

162828967949470069b06be.gif
images
images

:laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
Wisieńka
Ja bym na Twoim miejscu mimo wszystko nie szalała z %. Testy nie zawsze od razu wykazują... Pozdrawiam

Sol, są jeszcze z innymi kółeczkami ale już nie gadam, bo też podobna kwota..
Na szczęście masz jeszcze sporo czasu do zakupów, więc na pewno wybierzesz coś idealnego dla siebie :) I nie zapominaj o dużym koszu :D
Wisienko, jeszcze nic straconego. Poczekaj spokojnie, wielu dziewczynom test nie pokazuję II kresek nawet w dniu spodziewanej @ :)

Witajcie dziewczyny!
SOL- nie doczytałam ostatnio:zawstydzona/y:Obiecuję, ze już nigdy nie nazwę Cię Sol****, tylko po prostu SOL:-D

Lilith ja jestem przykładem na niewychodzące testy, z moim Dzwoneczkiem tak było. Wyszedł dopiero trzeci.Cóż teraz niewielkie prawdopodobieństwo ma fasolkowania ale zawsze jakies 0,01 % jest, heh
Kyra witaj

WISIENKA-- jakie 0,01%? Nigdy nie wiadomo co nas czeka- trzeba więc na wszelki wypadek być optymistką:) Mam nadzieję, że Twoja fasolka jest już w Twoim brzuszku- widziałam, ze testowałaś:)

hej!

ja po wizycie u gina, wzięla co trzeba do badania i za jakiś czas będziem wiedzieć czy jest ok. dodatkowo tez od razu w laboratorium zrobilam pozostałe badania(przeciwciala kardiolipinowe i antykoagulant toczniowy) czy jak to się piszę... w sumie to lżejsza o 335 zł jestem :O:O dobrze że musia dała część kaski bo by było nieciekawie... ale cóż, jak trzeba to trzeba. Dobrze że kariotyp darmowy, bo bym 700 wydała ... :(

reklama
kyra no testowałam bo mamy jutro wesele, pewnie i tak by nic nie zaszkodziło ale chciałam miec czyste sumienie. A małe procenty bo było mało bobosexów i wiesz ja dopiero pierwszy cykl miałam po Dzwoneczku więc jeszcze nic nie uregulowane. A jak u ciebie???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry