reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć MLODAM- a co to za badania? Kurcze, wszystko u nas takie drogie...:( A podobno składkę w pracy mają nam powiększyć- ciekawe po co skoro tyle trzeba za wszystko płacić!

reklama
Wisieńka - nigdy nie mów nigdy :tak:

LILITH - widziałam kilka zajefajnych wózków w cenie powyżej mojego limitu i mi się strasznie podobały ale niestety :-( Trzeba realnie patrzeć na to co się ma a w kwestii wózka nikt nam nie pomoże niestety. Ehh... człowiek by wiele rzeczy chciał a się nie da :sorry: MI się strasznie Baracudy podobają ale nie dość że drogie to jeszcze są cięższe od np. Espiro. Aż zaczynam żałować że nie pracuję i nie zarabiam jak normalny człowiek :-( Dużo czasu powiadasz? Ja sylwestra jeszcze pamiętam jakby wczoraj był :-D

kyra - ja się tak sobie złoszczę :-D Nie obrażam się nie nic tylko nie lubię zdrobnień w żadnym wykonaniu - siostra mnie zraziła a i moje imię jej na to pozwalało więc mam takie wypaczenie psychiczne :-p

Jeny - pozmywałam naczynia i czuję się jakby TIR po mnie przejechał :-D Kręgosłup mi siadł :-D A dopiero połowa ciąży - pod koniec chyba na wyciągu będę leżeć :sorry:

hej Kyra! dawno się nie "widziałysmy". No te pierwsze to na jakąś bakterie i wymaz z szyjki by sprawdzic czy nie ma bakterii no i te 2 co opisałam. Wiesz ja po 2 stratach także przed kolejną próbą lekarz chce cos wykluczyć. co tam u Ciebie?

Sol obys nie musiała leżeć!!!! wypluj te słowa!

sol - mi tez najbardziej podoba się 1 i 3 :happy2:

wisieńka - nie łam się :tak:

mary - włącz na luz, będzie dobrze :tak:

młodam - a co to za badania jesli mogę zapytać? Ale cenowy szok :szok:

Wisienko- u mnie...kupiłam sobie dwa storczyki na pociechę i zjadłam dwie paczki niezdrowych chipsów...a za parę dni czekają nas jak to mówisz bobosexy:)
Coś mi sie porąbało w cyklach- bo coraz częściej trwają 29-30 dni, a dawniej to było 23-25 więc tak naprawdę to już sie troche gubię kiedy ta owulka, mimo, że stosuję NPR. Może jak nam domek da wytchnienie to mi się trochę ureguluje i dzidzia przyjdzie...To sie porządnie wybaluj na tym weselichu:))
SOL no wiem, że sie nie gniewasz:))
Chciałabym też wybierać wózek dla maluszka...:)

majqa - a mi się coraz bardziej ten 3 podobać zaczyna ale już mi M właśnie powiedział że cena :-( Tylko jak on chce lekki wózek w limicie zmieścić to życzę mu powodzenia :-(

kyra - już niedługo :-)

Idę bo doła zaczynam łapać :-(

MLODAM w kwestii domku to kupiliśmy ostatnio stół i krzesła:)! Widząc postępy w pracach zaczynam wierzyć, że za niedługo jak będzie już paskudna jesień to się przeprowadzimy:))) A Ty prawko jazdy robiłaś??

reklama
SOL a coś się stało że się dołujesz? czy tak po porstu?
będzie dobrze, bo musi! nie ma innej opcji!!!
Komu zrobić kawusi? mężuś w robocie do niewiadomo ktorej... jeszcze jakby za to dobrze płacili to by było dobrze, a tak sie chlopina natyga i niewiele z tego będzie mieć... ehhh to życie.
Właśnie go rozbawiłam i zapytałam: "czy będzie miał siłę?" on na to: "na spacer" a ja że nie i się śmiać zaczęłam... :) a on jeszcze głośniej bo załapał ;) także będzie miał koniec pracy z bananem na buzi :pPP hihihihi

Kyra tak rok temu :D ale po wrocku niebardzo lubie sama jezdzic. wole jak K siedzi obok. dotąd to sama tylko do roboty. WIesz, znana jeżdzona trasa. a dzis musialam do szpitala jechac od gina.

HEJ PYSIA :D co tam u Ciebie?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry