reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
helllo baby:-D
wczoraj napisalam dluuuugiego posta i nagle komp.mi sie wylączyl:crazy:wiec pomyslalam "pierd....e nie odpalam:crazy:"Tom byl na siatce ,dzieci spaly wiec moglam bez wyrzutów siedziec z Wami i co:wściekła/y: no ale dzis jestem i mam nadzieje ,ze troche z Wami popisze..

ja dzis moge sie pochwalic ,ze moja waga po 10 dniach stania w miejscu ruszyla w dol o cale 300 gram:-D:-Dmam nadzieje,ze jutro tez bedzie mniej:tak:

u mnie leje jak 150:angry:od polowy nocy i caly czas-zmoklam jak zawozilam dzieci do przedszkola...
wypilam kawke ,wciągnelam sniadanko i zaraz biore sie za odkurzanie.

milego dnia wszystkim -mam nadzieje,ze u Was bardziej pogodnie...

reklama
mama josephine witajcie kochane!!!!

U nas jest nawet bezdeszczowo ale podejrzewam ze popada bo ja mam plan umycia okien.

Witajcie. :*

Mama - no to super, że waga ruszyła. :)

Ja już bym chciała żeby był poniedziałek i USG bo to pobolewanie podbrzusza mnie doprowadza do rozpaczy. :( Tak się martwię, czy u Maleństwa wszystko dobrze... :(

I jeszcze jakiś idiota od kilku dni puszcza nam sygnałki na telefon stacjonarny. :/ Zaczyna mnie to denerwować... Idę czytać, jak wygląda procedura zmiany numeru w TP...

Hej Laseczki:)
Pamieta mnie tuttaj ktos jeszcze;)?
Dzisiaj nareszcie wolny dzionek, do 13 luz :)
A co tam u Was?? Niestety nie dam rady nadrobic chocbym na tydzien przysiadla.

Renna - może nie bedzie padać :):)
Krakowianka - nie denerwuj sie tak ..... minie szybko do poniedziałku ...ja czekam 9 tygodni żeby zobaczyć malca :):)
w ogóle rozmawiałam wczoraj z koleżanką która też jest w ciąży i niestety kolejna zalicza sie do brania duphaston plus nos-pa ma zagrożoną ciąże ..... miała bóle brzucha ....
Pralinko - witaj co tam u Ciebie ??

Cześć Wszystkim,
u nas remont już drugi tydzień w domu, a w pracy Skarbówka
Jestem już tym wszystkim zmęczona.
Na dodatek mam dni płodne, a śpimy z mężem w jednym pokoju z babcią i fasolki w tym miesiącu nie będzie....
Całusy wszystkim,
staram się choć raz dziennie do Was zajrzeć, aby być na bieżąco.

No toś mnie Szczęśliwa tymi bólami brzucha u koleżanki nie pocieszyła... :( Czy ja naprawdę aż tak dużo chcę od życia...? Chcę tylko, żeby nasze Dzieciątko było zdrowe... :(

Zizi a łazienkę mają??? Przeciez tam też można:))))
My tak robiliśmy jak mieszkaliśmy z teściami kiedyś:)

edit:
Mama jak ja ci teraz zazdroszczę tego spokojnego siedzenia w domu....

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Szczesliwa:)
A dziekuje, zyje sobie:D Standardowo pewnie sie w tym cyklu nie udalo, ale postanowilam za to zrobic pozadek z zebolami i usuwam madrosci;)
Jak bede w ciazy to jak wiadomo przeswietlenia odpadaja, tak wiec najpierw zebole i dzieki temu juz sobie nic nie wkrecam:)
Poza tym duzo pracy niestety, duzo osob na L4, we wrzesniu jeszcze duzo na urlopie..
Wiec w zasadzie tylko praca i praca... A jak Wy?? Tzn Ty i Malenstwo:)?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry