reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Krakowianka - ale ona miała bóle podobne do skurczy ..... kochana ja nie napisałam tego zebyś sie wystraszyła ..... ja też miałam bóle i jechałam kilkanaście tygodni na duphastonie też brałam no-spę i do tego sie odniosłam że kolejna taka jak ja ....
Pralinko - nioo to dbaj o ząbki przed ciązą ..no tak to jest ze jak dużo osób nie ma to potem jest nawał pracki ..... a my żyjemy sobie odliczamy do USG :):) .... badania mam wszystkie dobre :):) nic sie nie dziej ...maluch kopie ładnie :):)

reklama
hej wszysztkim,

pogoda na razie nie odstrasza, ale pewnie lunie i u mnie.

mnie podbrzusze też pobolewa, więc też czekam na wizytę jak na zbawienie...

Witam Was DZiewczyny:happy:

Jaewa miłych zakupów:happy:

Mama super, że waga ruszyło oby tak dalej:happy:

Szcześliwa oooo jak ja już nie moge sie doczekać aż poczuje swoje Maleństwo... :zawstydzona/y: pogłaszcz brzuszek od Cioci Sylwii:happy::happy:

U mnie słonecznie, gardło już prawie przeszło tylko piersi bolą:baffled::baffled: ojojoj...

Zaraz musze lecieć na uczelnie --> wymienić legitymacje i po załatwiać jeszcze pare rzeczy...

Misia - doczekasz sie :) brzusio pogłaskany :):)
Pralinko - no mam nadzieje ze sie już dowiem ...bo to czekanie jest straszne..... podziwiam ludzi którzy nie chcą znać płci przed porodem :)

No Pralinka zęby ważne bo potem nie bardzo jest jak leczyć:((
I wiesz jak jak miałam taki odpoczynek psychiczny (nie staraliśmy się bo robilam badania i ząbki) to ten jeden cykl byl super - taki oddech od oczekiwania i wypatrywania objawów... Także mam nadzieję że Tobie też tak dobrze zrobi:)

Szczęśliwa no ja się nei dziwię bo ja pewnie też bym chciała jak najszybciej wiedzieć czy chłopak czy dziewczynka:))

Misia doczekasz się ruchów i Ty zobaczysz:))

A ja własnie bylam w kadrach i się dowiedziałam że co ja wogóle od nich chcę bo te dodatkowe 6 dni mam juz doliczone... Bo się pytalam jednej wczoraj, ona na to żebym się jej szefowej zapytała. A ta z kolei mnie odesłała do takiej jeszcze jednej. I ta jeszcze jedna dziś do mnei że czemu ja zaczepiam ich szefową jak mam już urlop dolicznoy... Ale nie wpisany jak się okazało!!! Dopiero przy mnie wpisaly...

Ja chcę do domuuuuuuuu:-:)-(

heh, a ja też nie chce znać płci! Mój mąż również. Pewnie dlatego, że u sąsiada miał być chłopiec na 100%. Pokoik na niebiesko, niebieskie ubranka itd, a tu NIESPODZIANKA - DZIEWCZYNKA. Powiedziałam sobie że nie chcę się nastawiać na płeć, najważniejsze żeby było zdrowe. A ubranka będę kupować w neutralnych kolorach: żółte, białe, kremowe... Teraz jest taki wybór, byle kasa była. Ale najpierw to jeszcze trzeba w ciążę zajść...

Pozdrawiam i gratuluję Szczęśliwa

Misia - doczekasz sie :) brzusio pogłaskany :):)
Pralinko - no mam nadzieje ze sie już dowiem ...bo to czekanie jest straszne..... podziwiam ludzi którzy nie chcą znać płci przed porodem :)

Jak jak jeszcze nie wiedzałam ze dziewczynka to prosiłam mame zeby mi pare uniwesalnych rzeczy dla dziecka przysłała mam na mysli kolor bo tu to tylko rózowe albo niebieskie

Zizi a łazienkę mają??? Przeciez tam też można:))))
My tak robiliśmy jak mieszkaliśmy z teściami kiedyś:)

Ale się uśmiałam:tak:
Mają łazienkę, ale wszystko słychać, bo pokój babci jest naprzeciwko łazienki:-(
Już przeszło mi to przez głowę, choć myślałam o samochodzie gdzieś w lesie:-)

reklama
Renatko - no uniwersalne to najlepsza rzecz :) ale mi bardziej chodzi o to że można już mówić do maluszka (w brzuszku) synusiu czy córeczko ewentualnie po Imieniu :) i tak fajnie jak wiesz co przyjdzie na świat :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry