reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
OO jakie cieplutkie przywitanie:rofl2::rofl2:

Czuję się dobrze:tak:
Gdyby nie fakt, że nie mam @ i od czasu do czasu pokłuwanie brzusia, no i przede wszystkim zdjęcie USG, to w życiu bym nie powiedziała, że w ciąży jestem...

ale każda ciąża jest inna i MUSI być dobrze...:tak:

reklama
hej,

mama, ale Domiś mnie wzruszył... już sobie wyobrażam jak on musi czekać na Ciebie, jak po niego jedziesz.

sol, to chyba dobrze, że dziewczynka, bo z tego co pisałaś to chciałaś dziewczynkę.

szczęśliwa ja nie pomogę w interpretacji wyników... u mnie jest coś nie tak z trzustką. Jak wypiję glukozę to nie podnosi mi się wcale poziom glukozy, a wręcz spada...

jaewa, ważne że badania masz zrobione. W PL są też tylko 3 badania USG refundowane. Reszta jak chcesz prywatnie.
Ja mam teraz w poniedziałek połówkowe.

monia, zazdroszczę takiego leniuchowania, przydałoby mi się...Miłego dnia :)))

V jolka, nie mogę podejrzeć w pracy co tam wybrałaś dla 7 latki, ale powiem ci co moja 7 letnia chrześnica uwielbia: WSZYSTKO CO JEST Z HANNAH MONTANA (piórnik, koszulka, piżama). W smyku jest tego całe mnóstwo.

Mata do tańca.. ;-)

Gdyby nie fakt, że nie mam @ i od czasu do czasu pokłuwanie brzusia, no i przede wszystkim zdjęcie USG, to w życiu bym nie powiedziała, że w ciąży jestem...

Pewnie, że każda jest inna...
Z Kacprem z objawów ciążowych miałam tylko senność i brak @
Natomiast z Tosią miałam wszystko, co możliwe: senność, mdłości, wymioty, bóle brzucha, no i brak @, bolące i nabrzmiałe piersi, zmienność nastroju

martuś - no mi też za dużo sie nie podniosło :(:( a nawet bym powiedziała niewiele :( ......
Ewcia - i obyś ładnie przechodziła objawy ciąży ..... bedzie dobrze na pewno :):)

Ewuniu mnie tez kluje, boli lekko...To normalne chyba :)
Ciesze sie ze dobrze sie czujesz :*

Marta ja zobacze co i jak bo jak cos bede musiala za te prywatne slono placic....

mama : 3mam kciuki za adaptacje w prezedszkolu :)

a z poldusiem to wlasnie o to chodzi, ze wciaz ma drzemke minimum godzina, ale raczej w strone 2-2,5
wiec jakby nie patrzec spi ok. 15-15,5 godzin na dobe...
na dodatek mam stres, bo niedlugo zmienimy lokum i nie wiem czy tam sie zaadaptuje, czy bedzie spal tyle ile organizm potrzebuje, choc byle juz do tego przedszkola... albo zeby sie sam powoli przestawil, a nie wlasnie szok dla organizmu budzenie, a dziecko pol dnia zmeczone itp

Tak ostatnio mi po głowie chodzi, by zostać wedding planer...
Tylko nie wiem, czy sobie poradzę z sytuacjami stresowymi, a przecież w tej pracy to chleb powszedni:baffled::baffled::baffled:

Witam Was wszystkie :)

Moje córeczki w przedszkolu a ja się biorę za porządki :/ i pranie muszę wstawić a to co wczoraj poprasowałam pochować do szafy.

jolka - myslę, że to niezły pomysł i ma wzięcie teraz

szczesliwa ide do pracki ale tylko na 5 godzinek. Wiec dzisiaj mam nawet humorek lepszy bo jak mam jedenascie godzin to padam na ryj juz na starcie :). Amelka w sumie juz dzisiaj duzo lepiej stwierdziła rano ze ona to chora nie jest i idzie do dzieci :) A jaka dzisiaj pogoda w PL??

reklama
Renna - no to super że tylko na 5 godzinek :):) a w PL pogoda hmm u mnie zapowiadająca deszcz ale jak bedzie zobaczymy ..... wczoraj tak pięknie słoneczko świeciło nie było za ciepło ale slicznie ...:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry