reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesckochane witam sie porannie z kawusia :):)
Sol - gratuluję dziewczynki :) .... ja też bardzo kochałam babcie od strony mojej mamy ale nie mogę ewentualnie dać dziewczynce na imię jak moja babcia bo miała na Imię Agnieszka wiec ja odziedziczyłam to imię :p:p:p
Mamcia- hej :)
V_jolka- cześć :)
Jaewa - dobrze że poszłaś ja dałam Ci radę nie wiedząc jak to jest uwas :) i jeszcze raz gratuluje fasolinki :)
Renna- witaj kochana :* jak córeczka??
Kochane zna sie tu ktoś na wynikach glukozy ?? bo ja mam wynik w mmol/l i jestem zielona :(

reklama
V-JOKLA- nie dziekuj-rozumiem;-)a prezent jak najbardziej si-pozbedzie sie dziecie energii-rodzice beda zadowoleni:-D:-D

RENNA- moje samopoczucie po hormonach nad podziw dobre-waga mi jedynie stoi juz 10 dzien ,ale dobrze ze w gore nie idzie...jeszcze 7 hormonów i potem tydzien przerwy i znowu 21 tabletek + Clo:sorry2::sorry2:

JAEWA- kochana jesteś -dziekuje:) :*
SZCZESLIWA- witaj-no Ty za tydzien sie dowiesz Kto tam buszuje w brzuszku:)))

Ostatnia edycja:
Szczesliwa dziekuje za wszystko i rady tez! Pewnie dalej bede podpytywac w razie watpliwosci :)
A jak tam Twoja kruszynka? :*

Mama Slonce masz PW :)

Jaewa- słoneczko moja kruszynka śpiocha chyba :p:p a tak daje czadu z kopniakami :):) Pytaj kochana ile chcesz :) jak bede wiedziałą to pomogę :):) za tydzień o tej godzinie bede już czekała na pojechanie na usg :):) bo mam na 13 :):)

No trochę się obrobiłam:)

Vjolka faceci czasem tak maja i już... Trzeba przeczekać:(
Ja się uczę w takich sytuacjach nic nie mówić bo potem z pierdoły może się zrobić mega kłótnia...

Mamuś - cześć:) Dobrze że nie tyjesz na hormonach i dobrze się czujesz:)) Oby tak dalej:) A jak tam Domis w przedszkolu? Bo on chyba pierwszy raz zaczął chodzić co?

A i własnei Sol doczytałam że raczej dziewczynka będzie:)) Gratuluję:) Imię też piękne:)) Moja prapra babcia się tak nazywała ale jej nie znałam i podobno wredna była... Ale imię ladne i tak:)

szczęśliwa a powiedz co byś wolała? Chlopca czy dziewczynkę??
Ja na wynikach glukozy się niestety nie znam:(

Ostatnia edycja:
Monia - ja zawsze marzyłam o sunysiu :) jak mnie spotkała sąsiadka pielęgniarka mówi tak i jak synuś sie czuje ...... a ja jej mówie ze jeszcze nie wiem co bedzie ....a ona ale pani wygląda na synusia wiec ładnie jej powiedziałam ze mam nadzieje ze bedzie miała pani rację :):)

kochane trzeba byc twardym a nie miętkim :)

V-jolka ale ja nie czaruje!!!!!!! To mój szef tak gada bo mam najwieksze utargi zawsze :)A co do prezentu to fajna sprawa pod warunkiem ze ma go kto dziecku podłączyć. Ale ogólnie to uwazam ze prezent trafiony jak na 7 -lat. Powiem Ci jeszcze ze ja mam tez nie wyparzoną buzie strasznie ale ostatnio wziełam sie na sposób i sobie milcze jak J cos zaczyna sie czepiac. On sobie pogada pogada troche czasu minie a ja wtedy z usmiechem na twarzy mu tak pojade ze od razu mu sie kłótni odechciewa :)

ja tak nie umiem :-(

czesckochane witam sie porannie z kawusia :):)
Sol - gratuluję dziewczynki :) .... ja też bardzo kochałam babcie od strony mojej mamy ale nie mogę ewentualnie dać dziewczynce na imię jak moja babcia bo miała na Imię Agnieszka wiec ja odziedziczyłam to imię :p:p:p
Mamcia- hej :)
V_jolka- cześć :)
Jaewa - dobrze że poszłaś ja dałam Ci radę nie wiedząc jak to jest uwas :) i jeszcze raz gratuluje fasolinki :)
Renna- witaj kochana :* jak córeczka??
Kochane zna sie tu ktoś na wynikach glukozy ?? bo ja mam wynik w mmol/l i jestem zielona :(

Witaj

V-JOKLA- nie dziekuj-rozumiem;-)a prezent jak najbardziej si-pozbedzie sie dziecie energii-rodzice beda zadowoleni:-D:-D

A że dziecko nad wyraz ruchome, więc tak sobie pomyślałam, że się przyda.... :-D

No trochę się obrobiłam:)

Vjolka faceci czasem tak maja i już... Trzeba przeczekać:(
Ja się uczę w takich sytuacjach nic nie mówić bo potem z pierdoły może się zrobić mega kłótnia...(

ja mam buzię niewyparzoną, więc u nas każda kłótnia jest MEGA
ale potem jakie przyjemne godzenie

Monia - ja zawsze marzyłam o sunysiu :) jak mnie spotkała sąsiadka pielęgniarka mówi tak i jak synuś sie czuje ...... a ja jej mówie ze jeszcze nie wiem co bedzie ....a ona ale pani wygląda na synusia wiec ładnie jej powiedziałam ze mam nadzieje ze bedzie miała pani rację :):)

Ja w pierwszej ciąży od początku czułam, że będzie chłopiec..
Z Tosią też czułam, że będzie dziewczynka, ale w tym wypadku nie udało się tego sprawdzić :-(

reklama
cześć Ewcia:)

Ale zła jestem!!!
Była u mnie baba z kadr i się pyta przez ile ja jeszcze mam mieć rehabilitację... Bo mam oficjalne pozwolenie od szefowej żeby we wtorki wychodzic wcześniej. Chodzę do pani psycholog ale oficjalnie to była rehabilitacja... No i się na mnie wydarła że ileż można na to chodzić... No i muszę coś innego wymyslic żeby dalej wychodzić we wtorki:((( A jak się skończyła drzeć i się zapytałam co z moimi dodatkowymi dniami urolpu których mi nei doliczyły to się zamknęła i kazała mi sobie innym razem przyjśc. Malpa jedna...
Chcę chodzić do mojej pani psycholog ale teraz musze chwilę odczekać i wymyślić inny powód do wyjśc...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry