reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Szczesliwa super! Oj ja jeszcze dlugo bede sobie musiala poczekac z tym zeby sie dowiedziec jaka jest plec mojej fasolki :)
A kiedy dzidzia zaczyna kopac? W ktorym tygodniu? Zycze Ci takiej plci dzieciatka jaka sobie wymarzylas :p :*

Mi sie cos wydaje ze ja bede miala chlopca :p

Ewcia witaj Kochana :*

Monia co za wredna baba! Jakos bedziesz musiala cos innego wykombinowac....Bym Ci pomogla ale jakos pomyslu nie mam jak na ta chwile...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam sie i ja :)
mykam robic kawe i bede czytac
wstalam 20min temu
jeeeeju dziewczyny... moj maly jeszcze spi, normalnie codziennie to jest 9-9h45, kiedys bylo ok. 8h20 najwczesniej, ale jak zaczal chodzic spac pozniej, tj. ok. 19h45-20 (wczoraj piunkt osma) to wyciaga do prawie 10-tej :)
niby fajnie bo spokoj, ale co ja za rok zrobie jak trzeba bedzie go do szkoly budzic? (przedszkola znaczy sie)???? przeciez to dziecko bedzie analfabeta, bo jest taki spioch ze do szkoly mu sie raz w tyg; na czas nie uda dotrzec...

EWCIA- cześć;-)
V-JOLKA- na pewno taki prezent bedzie si:tak:
MONIA- a dziekuje,Domi dobrze-radzi sobie i to mnie bardzo cieszy...na pczatku plakal i pytal czy na pewno wroce,ale teraz jest juz dobrze:tak:nadal pyta,ale juz nie placze-bo wie ze zawsze wroce;-)
JAEWA- bardzo dziekuje:):tak:
SZCZESLIWA- no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Xavierka:tak::-):-)

Ewcia - witaj :) jak sie czujesz??
Jaewa -dziekuje kochana , to podobno wszystko zależy od kobiety , ja niby dlatego ze jestem szczupła poczułam wcześniej tzn gdzieś ok 17 tygodnia ....( ale nie pamiętam dokładnie ) wiem ze jak byłam w 18 tygodniu maluszek zapodał mi pięknego kopniaczka którego było widać :):) ..... jednego przed moimi urodzinami a takiego mega :) w moje urodziny czyli następnego dnia :)
V_jolka - ja też czuje ze to syn ale boję sie że to moje przeczucie opiera sie właśnie na tym ze bardzo tego syna chce wiec zobacze :)
Mamcia - dziekuje :):)

szczesliwa witaj!!!!!! Dzidzusia tez witam przez pogłaskanie :) Amelka juz w przedszkolu. Dostała syrop na kaszel i mam nadzieje ze juz bedzie si.

V-jolka ja tez tego nie umiałam !!!!! ALe mozna sie nauczyc :) Zresztą z czasem przyjdzie samo :)

ewcia witaj kochana. Jak Ty sie dzisiaj czujesz??

mama no własnie ja Dominis w przedszkolu zaklimatyzował sie??

Vjolka mi sie prezent bardzo podoba :) Nie namyslaj sie i kupuj :)

Mama jak cos ja zawsze pod reka :) :*

Szczesliwa ja tez szczuplutka jestem :) Juz sie nie moge doczekac :) Oj fajniutki prezent mialas Kochana :)

mama : jak dzieci? biegne po synusia, slysze ze gada :)

doczytalam, ze sol ebdzie miala dziewczynke : gratulacje!!!!

dziewczyny jakie macie plany na dzis? u nas pochmurno i chlodno... ok. 11h pojdziemy na targ, mamy 100m od domu, korzystam dopoki tu mieszkamy

JOSEPHINE- czec-bedzie dobrze z Poldusiem-zobaczysz-to jeszcze rok wiec spoko-a ma jeszcze drezmke w dzień???
Domi jeszcze w sierpniu spal do 9-9.30 a teraz jest budzony o 7.40 i szykuje Go do przedszkola ,ale tam maja 2 godziny lezakowania wiec zawsze moze sie kimnąć;-) i tez chodza spac przed 20.00 oboje.

qrcze,musze poodkurzac:sorry2:

Renna - no to super że Amelka w przedszkolu i mam nadzieje ze bedzie zdrowa :):) .... a ty jak sie czujesz w pracy jestes??
Jaewa - taki prezent to najpiękniejsze co mogłam dostać :):) tzn już go dostałam wcześniej jak zrobiłam test i II krechy :):) przeleci kochana zobaczysz :):) pamiętam jak ja niedawno robiłam test a tu kurka już 24 tydzień idzie :)

Ostatnia edycja:
reklama
hej,

mama, ale Domiś mnie wzruszył... już sobie wyobrażam jak on musi czekać na Ciebie, jak po niego jedziesz.

sol, to chyba dobrze, że dziewczynka, bo z tego co pisałaś to chciałaś dziewczynkę.

szczęśliwa ja nie pomogę w interpretacji wyników... u mnie jest coś nie tak z trzustką. Jak wypiję glukozę to nie podnosi mi się wcale poziom glukozy, a wręcz spada...

jaewa, ważne że badania masz zrobione. W PL są też tylko 3 badania USG refundowane. Reszta jak chcesz prywatnie.
Ja mam teraz w poniedziałek połówkowe.

monia, zazdroszczę takiego leniuchowania, przydałoby mi się...Miłego dnia :)))

V jolka, nie mogę podejrzeć w pracy co tam wybrałaś dla 7 latki, ale powiem ci co moja 7 letnia chrześnica uwielbia: WSZYSTKO CO JEST Z HANNAH MONTANA (piórnik, koszulka, piżama). W smyku jest tego całe mnóstwo.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry