reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pusto tutaj dzisiaj jakos :p
Monia no to jak ten urlop byl taki udany pewnie cos z tego bedzie :p
Wypocznij Kochana i wracaj do nas z nowymi silami :) :*

Skoro juz nikogo nie ma to zycze Wam dobrej nocki i ide zjesc sniadanko :) papa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się i ja...

Miło, że taki wątek już jest...postanowiłam dołączyć. Razem z moim Mężem postanowiliśmy, że chcemy mieć już drugie dziecko (mamy już prawie 11miesięczną córeczkę Biankę) i właśnie jesteśmy na etapie starań. jak wszystko dobrze się ułoży to w 2011 roku będę szczęśliwą Mamą dwójki już dzieci.
pozdrawiam

Witam się i ja...

Miło, że taki wątek już jest...postanowiłam dołączyć. Razem z moim Mężem postanowiliśmy, że chcemy mieć już drugie dziecko (mamy już prawie 11miesięczną córeczkę Biankę) i właśnie jesteśmy na etapie starań. jak wszystko dobrze się ułoży to w 2011 roku będę szczęśliwą Mamą dwójki już dzieci.
pozdrawiam

tego zycze Tobie sobie i całej reszcie tego forum :)

Wpadam na chwilke zeby zyczyc Wam kochane pieknego poniedzialku!:tak:
Ja zaraz ruszam do garow bo jak S wroci z pracy bedzie glodny a ja chce miec juz wszystko przygotowane;-)
Przed chwilka wlasnie sie obudzilam...Musze drzemac w ciagu dnia, inaczej sie nie da:-D
Brzuch mnie dzisiaj leciutko boli i jak mnie cos zaklulo to az sie wystraszylam:szok:
ale na necie pisze cos o rozciaganiu macicy i rozne madre rzeczy wiec az tak sie tym juz nie przejmuje:happy:
Do napisania kobietki :*:laugh2:

Cześć dziewuszki
No i niestety już po weekendzie. Trochę boli mnie po nim d... bo i w sobotę i niedzielę na rowerze, a że ja kondycji nie mam to wszystko mnie boli :-) Ale mężyk chciał pojeździć. Wczoraj wracaliśmy do domu metrem bo nie dałabym rady o własnych siłach i mi się strasznie w głowie kręciło, aż musiałam usiąść. To potem się zaczął martwić z kim on będzie jeździł jak ja będę w ciąży :-D Nareszcie zaczęło do niego docierać że ten dzień w końcu najdzie, bo do tej pory było to dla niego taki odleeeegły termin :-) Chyba zaczyna być gotowy ;-)

U mnie od rana pada :-( Jest brzydko, a nawet paskudnie :-( Na termometrze nie ma nawet 10 stopni :-( Brrr
Po ostatnich deszczach powyłaziły na ścianach zacieki. Dobrze że to nie moje mieszkanie, bo rozszarpałabym ekipę, która ostatnio to "naprawiała". Już 3 razy w ciągu roku jak tu mieszkamy... A tak niech się ciotka z nimi użera - tylko znowu będziemy mieć przez 3 dni roboli łażących nam po mieszkaniu :wściekła/y:

czesc kochane witam sie poniedziałkowo :)
Jak wczoraj wróciłam od rodzinki poszłam sie umyć i pare minut po 21 zasnęłam i cud przespałam całą noc ani razu nie wstawając :) a co tam u Was ??
Witam nowe staraczki :):)

Witam witam:happy:
Ja niestety parę razy wstawałam na siusiu w nocy:-( i od rana znowu latam.
Zaraz będę miała omlecika pycha na śniadanko:happy:
Szczęśliwa25 a jak Ty się Słońce czujesz????

Misia- witaj kochana :) a czuje sie dobrze ....dzisiaj ide do apteki po tą glukozę i jutro na badanie :(:( pod warunkiem ze nie bedzie zapisów ale to sie dowiem jak pojade popołudniu do laboratorium .....

Dziendobry!!!!! Chociaz zalezy dla kogo!!!!!
U nas od rana pompa z nieba. Leje tak ze zastanawiam sie jak tu do auta sie z mloda wpakowac zeby nie zmoknac :/
Dzisiaj pewnie bede z doskoku bo ide do pracki na caly dzien :/ a przy takiej pogodzie to pewnie ruch bedzie mierny.
szczesliwa jak tam po niedzielnej wyprawie??

reklama
Ja też będę robiła badania prze kolejną wizytą, cytologię będę miała 14. Mam nadzieje, że wszystko będzie ok:happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry