reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Renna - czesc słoneczko :) po wyprawie super :) spałam jak małe dziecko.....a ty znów bidulko na cały dzień do pracy ......
Misia - ja cytologie mam za sobą na całe szczęście :):) .... bedzie dobrze na pewno :)

reklama
Renna - czesc słoneczko :) po wyprawie super :) spałam jak małe dziecko.....a ty znów bidulko na cały dzień do pracy ......
Misia - ja cytologie mam za sobą na całe szczęście :):) .... bedzie dobrze na pewno :)

No powiem Ci ze niestety caly dzien !!!! Bite 11 godzin masakra jakas. A do tego chyba jakos mi ten duphaston nie słuzy bo jakis humor mam kiepski i czuje sie napompowana jak materac :/ Na to wszystko jeszcze deszcz to juz wogóle gnój!!!!!
Mam nadzieje ze rozkreci sie to wszystko jakos .

Renna - ja pamiętam jak pracowałam w urzędzie i jeden dzień w tygodniu w poniedziałek musiałam siedzieć 10 godzin ludzi multum to ledwo dawałam rady a Ty 11 po raz kolejny ..... podziwiam . Kochana co do duphastonu to ja na niego nie narzekałam ..... rozkręci sie zobaczysz :):) a co do humorku głowa do góry nie wolno sie tu smutać :):)

to nie jest ciezka praca ale 11 godzin na nogach i do tego dzisiaj dostawa :/ Ale ja twarda sztuka jestem dam rade :)
Ja sobie mysle ze to przez te leki mam taki humor niby w ulotce pisze ze samopoczucie moze byc nie halo .....
Zobaczymy 10 dni szybko minie moze bedzie poprawa . Mam nadzieje !!!! Dzisiaj pierwsza przesyłke ci wysyłam :)

Renna77 wiem co czujesz. Ja pracowałam w macu też po kilka godzin dziennie non stop na nogach non stop w biegu. Masakra...:-(

misia porównujac maca do mojego sklepu to ja mam plażę :)
szczesliwa podziekujesz jak dostaniesz teraz jeszcze nie masz za co :)

ide kawusie zrobic . Moze którac ma ochote??

Dziewczyny wpadam sie przywitac :) Ale pusto dzisiaj z rana....
Nie wiecie co u Ewci i czy juz wyszla ze szpitala?
A u Mamy co slychac? Tez jej przez weekend nie widzialam...

Kochane klulo mnie dzisiaj dwa razy w brzuszku i czasami boli leciutko...To normalne?
Znowu Was pytam ale Wy bardziej doswiadczone :p

Hej Sorbus i Renna :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się w poniedziałek i ja również z pracy :zawstydzona/y: no ale cóż zrobić

Renna
a gdzie pracujesz ze po 11 godzin musisz pracować ??

Szczęśliwa
ty kobitko mieszkasz niedaleko mnie nawet :tak: czesto bywam w Katowicach - w sobote nawet w Silesii byliśmy zakupów trochę dla Majci i dzidzi zrobiliśmy
Ja tez cytologie juz mam za sobą - dobra na szczęście - a mój lekarz to w ogóle zleca mi tyle badań że szok - jakis herpes, cytomegalia i tego typu cuda :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry