reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
created - to się cieszę i więcej nie mówię bo wystraszę :-p Teraz młode dziewczyny sobie dobrze radzą w rolach matek więc 21 lat to dobry moment zeby poznać czym jest odpowiedzialność i macierzyństwo :tak: Pewnie dostanę po łbie za ten tekst od trzydziestek :-p

renna - nigdy nie jest za późno babo jedna :-D młoda dupa jesteś nie marudź :-p 50 jeszcze Ci nie stuknęła :-D

Idę się pepsi napić choć nie wolno, ale kawa mnie uśpi na dobre a i tak pół dnia spałam :sorry:

Sol - jak radzą sobie 21-latki, to mogę potwierdzić, bo moja mamusia sobie ze mną poradziła i wyrosłam na dużą dziewczynkę ;p
ale kieeedyś były inne czasy, jak to jest często powtarzane..
Jak już będę miała dzidzię, to za rok ja sama stwierdzę, czy Twoje słowa się sprawdziły :))

A tak poza tym, uważam, że każdy wiek jest dobry na dziecko.
Mam znajomą, która ma 38 lat i urodziła synka, poczęła go naturalnie, chociaż lekarze nie dawali jej nawet szansy zajścia przed invitro :)
Cuda się zdarzają, może u mnie też tak się stanie :)

hejka, wpadam tylko na chwilkę życzyć miłej niedzieli. cały weekend na zjeździe, więc mam jak narazie dość a po głowie plączą się jedynie zagadnienia związane z postępowaniem egzekucyjnym :eek:

witam nowe staraczki, życzę powodzenia.

jaewa widziałam testa- piękny. teraz już nie ma wątpliwości, skoro krecha ściemniała :-D

created mnie się też nie wydaje że jesteś za młoda. ja też miałam 21 lat, jak chciałam zajść w ciążę. niestety u mnie dalej to trwa, ale mam nadzieję, że u ciebie szybciej się uda :tak: powodzenia.

spadam spać, bo jestem głoda, a na małża mam focha, bo jest dupa i tyle. od 17 jestem w domu, obiecał ugotować rosołek. wracałam do domu z taaaaaaaakim jęzorem, a tu co? dupa? dopiero przed chwilą wstawił kuraka :dry: teraz to niech on się ugryzie, ja nie będę wieczności czekać, aż łaskę zrobi. ja mu pokażę jak to jest narobić smaka i nawalić!! napiszę mu smsa, że coś tam dobrego ugotuję, a jak wróci z pracy to go zleję a zacznę gotować na noc. i h**uuuuuu!!

jak widać u mnie nerw i tyle. on mnie wykończy- mój mąż. z każdym dniem normalnie bardziej mnie drażni. idę spać, bo jeszcze go utłukę.

Witam :)

przywitam się z Wami i spróbuję nadrobić lekturę :)

Bunia - braliście ślub w ten sam dzień i miesiąc co my tylko 4 lata później :):):)

Ostatnia edycja:
reklama
Createdbylove ja we wrześniu kończę 21 lat więc nie wiem czym Ty się martwisz:happy::-)

Sol mdłości minimalne co jakiś czas mnie tak przyćmi ale brzuszek ciągnie jak przy @ - czy to jest normalne??
Już nie mogę się doczekać aż Mój Robaczek zacznie kopać:happy::happy2:

Bunia
lepiej idź spać a jak wstaniesz i uda mu się ugotować rosołek to go po przytapiaj troche:-p:rofl2:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry