reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jaewa - czesc :*:* może cie kłuć czasami a delikatny ból tez jest normalny .... co innego jak boli non stop .....nie wiem czy Ewcia już wyszła .....ani też nie wiem co u Mamy ....
Sorbuś - często jesteś w Katowicach i nic nie mówisz !!!! Ja byłam wczoraj w Katowicach i Chorzowie :p:p

reklama
Szczesliwa :*** Nie czasami mnie lekko pobolewa :) Rzadko ale pobolewa.
Nio czekam az Ewcia cos napisze a tutaj cisza.... :(

cześć jestem tu nowa, mam pytanie do dziewczyn które zażywały tabsy i próbowały po nich zajść w ciążę, czy naprawdę jest tak ciężko?

cześć jestem tu nowa, mam pytanie do dziewczyn które zażywały tabsy i próbowały po nich zajść w ciążę, czy naprawdę jest tak ciężko?

Ja bralam tabsy ponad 10 lat....Odstawilam 2 miesiace temu i jestem w ciazy :p
W pierwszym cyklu po odstawieniu moj S byl na wyjezdzie dosyc dlugo jak mialam akurat owulke a juz za drugim cyklem byl w domu i mam efekt.Wiec jak widzisz dosyc szybko mi poszlo a tez sie obawialam ze tabletki rozregulowaly mi organizm :)
Powodzenia Ci zycze! :)

Dobrze czytać takie informacje:) ja co prawda mam już córeczkę ale marzy mi się drugi bobasek. A wszyscy mnie starsza, że po tabsach to bardzo trudno zajść

Witam poniedziałkowo:-):-)

JAEWA takie lekkie pobolewanie lub kłucie jest normalne... Jakbys poczekała z testem do dnia @ to byś myslała że to na @:-D nic się nie martw Maleństwo sobie robi miejsce na kolejne miesiące...
SZCZĘŚLIWA jutro glukoza? dasz radę i będzie dobrze... ja wypiłam naraz i było si...
SORBUŚ miłego dnia w pracy...
RENNA Tobie też miłego dnia... i oby te 11 godzin szybko zleciało

cześc jaewa jak samopoczucie ciężarówko ??

szczęśliwa
no właśnie czytałam wczoraj ale ja akurat w sobotę byłam :( kolejny raz jak pojedziemy to ci napisze wcześniej moze uda nam sie spotkać

Dobrze czytać takie informacje:) ja co prawda mam już córeczkę ale marzy mi się drugi bobasek. A wszyscy mnie starsza, że po tabsach to bardzo trudno zajść

Trudno powiedziec, mysle ze zalezy od organizmu. Ja bralam chyba jedne z mocniejszych tabletek bo odpowiednik Diane35. Myslalam ze bede po nich bezplodna i bede musiala sie leczyc a tutaj plodnosc wrocila bardzo szybko :)
Dodam ze jestem po 30 stce :)
Ciesz sie coreczka i pewnie tez juz za troche bedziesz w ciazy :)

Nika, Sorbus Kochane witajcie :***

Nika dziekuje Kochana bo ja sie juz przestraszylam ze ze mna cos nie teges :p

Sorbus czuje sie dobrze tylko ta sennosc....Moge spac i spac...dzisiaj tez spalam jak S byl w pracy :) A Ty jak tam? Malenstwo fika? :p

Natalka a Ty jak dlugo bierzesz tabletki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Renna pewnie teraz Ci te tabsy co dal ginek pomoga i tez bedziesz w ciazy bardzo szybko bo wczesniej przeciez pisalas ze nie mialas @ przez pare miesiecy...
Trzymam za Ciebie mocno zacisniete &&&&& :)

Tutaj z forum naszego tez wiem ze Maggy brala tabsy tak dlugo jak ja i tez bardzo szybko zaszla....Chyba w 1 cyklu o ile sie nie myle?

Ale kazdy organizm jest inny....Co nie znaczy ze wszystkie nie doczekamy sie maluszkow bo tutaj wszystkie dziewczyny beda mamusiami wkrotce !!! :p W co bardzo wierze :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry