reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Szczęśliwa - ty kobitko to masz płaski brzuszek :-p Wczoraj mąż z moimi chrzestnymi mieli ze mnie polewkę o tą piłkę do kosza którą połknęłam :-D

Jezu - położyłam się na piłce żeby odciążyć sobie krzyż a potem wstać nie mogłam bo mnie tak bolało że mąż mnie chciał do szpitala na wyciąg brać :-D

reklama
Witam się niedzielnie

U nas też pogoda kiepska a mnie jak codzien głowa boli ehh

ide trochę poczytać co u was

O widzę, że o ruchach maleństwa rozmawiacie - super sprawa :tak: ja czuję juz od dwóch tygodni ale teraz coraz mocniej - wczoraj nawet Majcie kopnął maluszek ale się cieszyła

Ostatnia edycja:
U mnie pada od wczoraj od 19 więc grrr - pranie mi zmoczyło bo mąż mi nie raczył powiedzieć że pada :dry:

A ja mam na dzisiaj dość ruchów malucha po porannych racuchach bryka jak szalony i się dowiedziałam że sięga już do żołądka :dry: A ostatnio kopnęło M w rękę - ale miał radochę :-p niech poczeka aż będzie dostawał po plerach w nocy jak przy Karoli - wtedy ja się będę śmiała :-D

Witam kobietki!mam maly problem.dzis mam 28 dzien cyklu.rano zaobserwowalam u siebie śluz z bialymi grudkami.od wczoraj troche swedzi mnie na zewnatrz i ciut w srodku.okres nie wiem kiedy powinnam dostac bo w tym miesiacu nie czulam owulki, ale przez ostatnich 8 miesiecy cykle mam regularne-29-31 dni.17 dni temu byłam na cytologii u ginekologa.zbadala mnie i powiedziala ze wszystko ladnie wyglada i jest ok.zastanawia mnie czy to infekcja czy moze poczatek ciaży?w ciaze mi trudno uwierzyc bo przez 8 miesiacy sie staralismy i nic a to juz koniec 9 cyklu.mam 28 lat i nigdy zadnych chorob i infekcji tam nie mialam, wiec nie wiem jak to jest.jak myslicie?

hej kobietki!!!!!!! Milego dzionka Wam zycze.. Dzisiaj z pracki wiec raczej bnede was podgladac nic czytac :)

Witam, jestem tu nowa, dlatego w sumie nie wiem, od czego mam zacząć pisanie. Znalazłam to forum przypadkiem, zaczytałam się w nim :)
Też od pewnego czasu, planuję zostać mamą, może niektóre z was pomyślą, że jestem za młoda, że mam na to czas..
Tylko ja czuję, że właśnie teraz on nadszedł :)
Razem z moim partnerem, chcielibyśmy mieć maleństwo, jednak ciągle było to odkładane, z różnych powodów. Teraz wiem, że nie chce już dłużej czekać..
Chcę urodzić dzidziusia w przyszłym roku!! :))

reklama
Misia - hej ciężarówko - jak tam nudności? Mam nadzieję ze bardzo nie męczą :tak:
Kropek pozdrawia koleżankę/kolegę bo kopie właśnie :-p Tak to jest dać dziecku galaretkę na deser :-p

createdbylove - to dobry wiek i wcale nie za młoda - jakbyś miała 17 to bym się zastanowiła :-p Ja mając 22 urodziłam Karolę więc wiem że to dobry wiek :tak:

Jezu czy tylko mi się cały dzień chce spać? Karoli nie mogłam z drzemki wyciągnąć - dopiero wstała jak jej żelka obiecałam :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry