reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jaewa - bo pisałaś który to dzień cyklu :-D I stąd wiem :-p

pysia - a no chyba że tak :-p Ale jak mój mąż mi powtarza - "Co się kobito martwisz - i tak w grudniu 2012 wszystko pier***" :-D

marta - wiem ale te lateksowe aż tak bardzo mi nie dokuczają jak biorę przeciwalergiczne więc spoko :-p

misia - jest tak jak pisze marta - jeśli mąż pracuje to idzie do siebie do kadr i zgłasza Cię do ubezpieczenia rodzinnego tylko ze teraz już się nie dostaje książeczek tylko te świstki zaświadczające o ubezpieczeniu. A jak się urodzi dzidzia to ją też zgłasza i macie oboje ubezpieczenie :tak: My tak jesteśmy zgłoszone u M w pracy tyle że my mamy jeszcze książeczkę a ciebie czekają karteczki co miesiąc zamiast pieczątki :-)

Zrobiła mi się próchnica w ząbku który mam martwy i mnie tak denerwuje że tragedia :no: A nikt mnie teraz nie przyjmie bo są kolejki jak pieron a on mnie nie boli więc mi się nie należy bez kolejki - no szlag :dry: Muszę coś wykombinować bo drażni mnie już od kilku dni i coraz bardziej :dry: A nie chciałabym żeby mi na inne poszło :dry: Prywatnie nie chce bulić bo i za co niby jak ktoś skopał plombę że nieszczelna. Coś mi się zdaje że w poniedziałek będę kombinować :-p

Spadam spać bo zaraz sobie językiem jeszcze wyskubię tą plombę i dopiero będzie :-p

Dobranoc wszystkim :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sol ja to lubię na zaś się martwic :-D:-D:-D
Apropos zęba to tez mam jakieś dziwne odczucia w paszczy eh :-D:-D:-D
I nie wiem czy to dziura ale chyba nie, bo boli jakby mi ktoś w niego młotkiem przywalił....nie boli tak jakby była dziura tylko tak normalnie :-D:-D:-D rozumiesz? :D

Pysiu bralam tabletki przez 10 lat z przerwami. To moj drugi cykl po tabletkach..... Myslalam ze zajde najwczesniej za jakies 6 mcy, poki co jeszcze nie wierze, uwierze jak zrobie test za pare dni i znowu wyjda II. Ja bralam Diane35 a potem odpowiednik tego tutaj w Au.

Zapmarta dziekuje :* Widzisz ja stara a zacofana jestem....Mnie tez podbrzusze boli i jak wciagne brzuch to mi odstaje :) A jak u Ciebie z mdlosciami Kochana?

Misia ja bym betke zrobila ale tutaj nie robia wiec musze czekac jeszcze troszke zanim sie do lekarza wybiore...Aaa nie wiedzialam ze o ubezpieczenie chodzi...Bo prace masz zapewniona po macierzynskim rozumiem?
Powiedz Kochana a Ty juz po dacie spodziewanej @ jestes?

Sol wybacz mi...Ja zapomnialam ze to napisalam! :)
Spij dobrze! No i mam nadzieje ze cos z dentysta wymyslisz :p

Jaewa to szybciutko Wam się udalo - super :tak::tak::tak::tak:
No ja bralam 3 latka anty - yasminelle i dwa cykle starań za nami
I mam nadzieje, że się uda wkrótce :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Lecę się prysznicować. Za niedlugo męzulek wraca z pracy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

SOL wariacie zostaw tego zeba :-) Spij dobrze:happy:

JAEWA bylam dzisiaj i gadalam z kierowniczka... Powiedziala mi ze zadzwoni do mnie w weekend i mi powie. To nie jest jakas tam praca tylko zwykla praca w Mc.DOnaldzie - ubezpieczenie jest najwazniejsze. Ale albo zaczepie sie u Miska albo sie zarejestruje po prostu. Poradzimy sobie :happy: Malenstwo jest najwazniejsze:happy:

Mnie dzisiaj boli brzuch:-( i mam straszne uczucie wzdecia do tego gdzie przyloze glowe tam usypiam:-p

Chcialam pograc w fifke z Chlopakami bo przyszedl do nas Przyjaciel rodziny ale chyba zaraz padne spac:-)

jaewa, mnie mdliło jeszcze przed @, więc czułam o co kaman. W 6 tygodniu mi przeszło.
teraz dokuczają mi HORMONY, przez co ja dokuczam domownikom...

Misiu kazda praca dobra! No i trzymam &&&& za pomysle wiesci od kierowniczki :) Ja tez spiaca jestem zaraz tez chyba legne na troche :) Mnie tez brzuch boli :(

Pysiu uda sie tylko nie wyliczaj dni, nie rob testow owulacyjnych, nie stresuj sie! Ja wlaczylam totalnie na luz...Moze to pomaga?

Zapmarta kochana chce Cie jeszcze jedno zapytac bo Ty najbardziej doswiadczona jestes...Ciebie tez tak piersi bolaly i mrowily jakby byly obtarte albo co? Czasami mam wrazenie ze mi ktos cos goracego do nich przyklada i mnie piecze....Nie wiem jakis dziwny bol....Nigdy wczesniej takiego nie mialam dlatego pytam.

Ja w ogole nie mialam zadnych nadziei teraz.. Myslalam ze przed nami pare albo kilka miesiecy staran. Tak sie nastawilam i prosze udalo sie! Z Wami bedzie tak samo! :happy:
Wiem, ze sobie myslicie, ze teraz takie gadanie ale ja naprawde w to wierze!
Ide sie wykapac i chyba spac bo jestem nie przytomna:szok: Moze jeszcze zajrze. Buzki

Spij slodko Misia i oby brzusio jutro nie bolal...Ja tez chyba sie ide polozyc :)

Ja myslalam dokladnie tak samo ze najwczesniej moze cos bedzie za jakies 6 miesiecy do roku a tutaj zdziwko :)

reklama
My to mamy podobne te objawy:happy:
No klade sie klade, buziaczki papap Ty tez tam uwazaj na siebie.
I reszte Kobitek tez buziakuje na dobranoc i do juterka :-*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry