reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Palemnko - myszko wiem że Ci ciężko i nie dziwie sie że łapie cie dołeczek .... czasami przychodzą takie dni że człowiek ma dosyć .... tym bardziej jak długo sie stara i nic ..... ja wierze i życzę Ci z całego serduszka żebyś doczekała sie maluszka ..... i proszę Cie nie mów takich starsznych rzeczy że jesteś beznadziejna bo na prawde przyjade do Ciebie i dam po dupie .... w twoim scenariuszu zapewne jest dokładnie zapisane kiedy maleństwo ma się pojawić i zobaczysz nawet nie bedziesz wiedziała kiedy a będą II kreseczki :*
Maggy - szok Ty już prawie 13 tydzień alllleeee leci ten czas:p:p

reklama
maggy - hipo mam od 11 roku życia więc wiem i takie jedzenie słodyczy ani mi nie robi z tyłka garażu ani z trzustki sieczki :-p Mam wyniki jak 13 lat temu :-D A ostatnio mi się przez plastry przytyło niestety :dry: Ale już mi maż powiedział że po porodzie jak chcę to będą same gumki żeby mnie nie katować hormonami bo parszywie się na nich ostatnio czułam :dry: A w zeszłym roku robiłam sobie badania trzustki i lekarz orzekł że takiego okazu zdrowia nie widział :-p Więc się nie boję - a słodyczy przeca nie jem na każde danie :-D Ale nie ograniczam ich nie wiadomo jak :-p

palemko - uśmiech na buzię proszę :tak: Mi też nie było łatwo jak znajome rodziły a u mnie kolejny aniołek ale uwierz że i Ty się doczekasz maluszka :tak:
A to dla Ciebie:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mlodam - a powiedz mi kobitko na co chcesz przepisy to Ci podeślę :-D Bo na takie słodyczaki to mam sporo tego :-D

Galaretka jedna stygnie - jak stężeje to będę robiła ptasie - pewnie jutro skończę :dry:

szczesliwa-ojjj leci :D ja pamietam Twoje poczatki... a teraz sama juz koncze I trymestr...

palemka- tule mocno i mozesz byc pewna, ze nie tylko ja, ale wszystkie dziewczyny, ktore chca miec bobasa albo ktore dlugo na niego czekaly, doskonale Cie rozumieja.. posmuc sie ile wlezie, ale pozniej glowa do gory, piers do przodu i do dziela!!!!!!! bedzie dobrze, bo nie ma innego wyjscia :) tule Cie mocno..

krakowianka- na mdlosci mi pomagaly : woda z cytryna i krakersy.. moze Tobie tez pomoga.. bidulo...

sol- no chyba, ze tak :) mnie tam lekarz mowil, ze slodyczy mam nie jesc i wiem, ze mnie zawsze gorzej bylo zamiast lepiej :D ale skoro juz tyle lat masz to wiesz lepiej :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maggy - dzięki za wsparcie. :* Niestety po wodzie z cytryną mam piekielną zgagę, a od samego zapachu krakersów mnie odrzuca... Ale szukam dalej sposobów, niestety kiepsko mi idzie. ;) Już się wieczór robi i już mnie mdli... Idę się zaraz kąpać i spać, może uda mi się zasnąć, zanim mi się objawy na dobre rozkręcą.

Poza tym nie przedluza ze mna umowy w pracy :-( i chce sie gdzies zaczepic tak na spokojnie w jakiejs recepcji moze, macie jakies pomysly?

Misia - pisałaś, że dostałaś L4. A powiedz mi... masz umowę na czas określony? Bo jeśli tak, i będziesz miała przedłużane L4, to ZUS Ci będzie do dnia porodu płacił Twoją dotychczasową pensję.

Nagapalma
- czytałaś moją wiadomość do Ciebie odnośnie do badania prolaktyny?

Maggy - ja pamiętam jak tu 1 raz napisałam a teraz :) ja tam sie ciesze ze tak leci czas ...... i oby tak do 1 stycznia a może i wcześniej :p

Hej wieczorem!

Przepraszam, ze zniknęłam, ale mieliśmy znów sprawy związane z mieszkaniem, domem itd...

I znów nam, cholera, ktoś sprzątnął dom sprzed nosa!!!

:crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::-:)-:)-:)growl::growl::growl::frown::frown::frown::frown::sad::sad::sad::sad::sad:

Nie dane nam mieszkać na tamtej ulicy, bo oba domy, które "straciliśmy" były niemal obok siebie... I dupa! :-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
jestem na sekundke.... u mnie kompa dalej brak wiec nic nie poczytuje, ale mama pisze mi smsy wiec wiem mniej wiecej co sie dzieje... gratuluje nowych fasolek... tesknie za Wami i myśle o Was każdego dnia... no i czekam na kompa wrrrrrr...

mama dziekuje Ci kochana za te sms :*

u mnie nic nowego dzidziuś sie rusza co mnie bardzo cieszy... poczułam pierwszy raz dokładnie w 17 tyg. mąż zrobił coś w noge wiec siedzi teraz w domu z nami ma zwolnienie do przyszłego piatku... po za tym nic nowego...

ehhhh tam mi Was strasznie brakuje ;(

pozdrawiam i ściskam mocno

maggy - wiem tyle co mi moja dietetyczka mówi :sorry:' ja się po słodyczach dobrze czuję i nie mam do tego wyrzutów sumienia więc :-p A ja mam zasadniczo przez cały dzień obniżony cukier bo zdarzało się że poniżej 40 mi spadał w 3-4 godziny po obiedzie więc jakby istniała maszynka do filtrowania insuliny z krwi to byłabym idealnym rozwiązaniem do produkcji insuliny :-p Dlatego muszę się pilnować w ciąży żeby nie było takich spadków bo to niezdrowe dla dziecka :tak: A słodycze np batonik w ciągu dnia jak czuję spadek jest idealny :-D A dzidzia mnie hamuje żeby nie za dużo bo mnie mulić zaczyna :-D

maran - to zdrówka dla męża i gratulacje kopniaczków :tak:

Sol na to ptasie to na bank :) i na jakies szybkie smakołyki :) mam nadzieję od listopada znów zacząć jesc slodkosci oczywiscie be przesady;) i ze bede tyła kolejne 9 miesięcy... ;) ciekam na przepisy :)

tymczasem mówie papatki i milego wieczorku, ja ide na filmik na tvn

reklama
Witam sie Kochane:-)

Wlasnie wstalam tak rano bo S do pracy idzie.
Piersi bolaly w nocy ale jak Marcepanek tez tak ma to mnie uspokaja:tak:
Dziekuje dziewczyny za gratulacje za ta jasniutka II :)
SOL widze ze mi juz suwaczek ciazowy zrobilas :szok::-D:-D dziekuje :*
Maggy fluidkami sie chyba zarazilam :)
A co tam u Was?:happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry