reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny obudzil mnie SMS od przyjaciolki w Nowej Zelandii...bylo potworne trzesienie ziemi w Christchurch (to tam gdzie kiedys mieszkalismy). Pol miasta jest zdemolowana, az sie poplakalam jak zobaczylam zdjecia...:(
Caly czas sie trzesie....Sama widzialam bo gadalam z nia i mialysmy kamery wlaczone.... Mysleli ze nie przezyja....
Boze jak ja sie zdenerwowalam!!!! Prad im odlaczyli...Caly czas maja byc w gotowosci i spac w ciuchach gdyby sie cos wydarzylo...
Pewnie beda w Polsce w dzienniku wieczorem mowic. Sila wstrzasow byla 7.4 w skali 10 stopniowej....
Ona mowila ze myslala ze to koniec swiata.... Wywracalo nimi nie mogli chodzic i ten huk jak sie strzeslo.....
Wybaczcie musialam napisac...Sami zesmy tam kiedys mieszkali dlugi czas i to miasto jest mi szczegolnie drogie... :(((((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dobry...

JAEWA- dla Ciebie chyba niezbyt dobry...straszne to, co piszesz.. az mnie dreszcze przeszly... masakra jakas... :( mam nadzieje,z e Twoi znajomi wyjda z tego calo..

jesli chodzi o bol piersi to jest to dokladnie taki jak opisujesz :D mialam taki sam... teraz juz coraz rzadziej... a to chyba za sprawa konca 3 m-ca :)

wracam do pracy, bo dzisiaj tylko do 11 a mam mnostwo rzeczy do zrobienia..

buzka

:-)witam się z rana, puściutko dzisiaj ... cu u mamci ? Nie widze jej ostatanio ?
jaewa - szok, nawet sobie nie jestem w stanie wyobrazić, co to trzęsienie ziemii, nie denerwuj się ...:-(

Idę sobie zrobić Zobacz załącznik 280991

Maggy, Nagapalma witajcie kochane :*

Czekaja na nastepne trzesienie....ma byc jakos 12 godzin jedno po drugim...Maja siedziec w domu i nie wychodzic do 7 rana. Moja przyjaciolka jest w szoku, zalamana totalnie....Do wody pitnej dostaly sie scieki bo wszystkie rury popekaly...Tak sie martwie bo teraz ma trzasc jeszcze bardziej...

Maggy mam nadzieje ze te bole przejda bo mile to one nie sa......
Milego dnia w pracy Kochana :*

Nagapalma Tobie tez Slonce radosnego dnia.... :*

Ide na Skypa zobaczyc co tam u nich....I pomyslec ze to moglismy byc my na ich miejscu...:(((

czesc kochane :)
Jaewa - ja Co chyba kochana jeszcze nie gratulowałam a wiec gratulacje słoneczko :*
Palma - czesc kochana jak sie dzisiaj czujesz ?? lepiej??

Czesc dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szczesliwa witaj kochaniutka!!!! Jak samopoczucie??

jaewa mega gratki !!!!!!!!!!!!!! bo jakos wczesniej nie miałam okazji :)

palma witaj :)

Renna, Szczesliwa dziekuje Kochane :*
po ciuchutku sie ciesze, bede bardziej jak druga kreska bedzie wyrazniejsza....

Przepraszam Was przybily mnie wiesci z Nowej Zelandii....Ide zobaczyc co w TV o tym trzesieniu mowia.

Caluje Was i sciskam i milego dnia :*

Nagaplama dla Ciebie tez :*

szczesliwa - oficjalnie czuje sie swietnie, a nie oficjalnie do bani ... /nadal powtarzam sobie, ze jestem beznadziejna ...
@ powinnam dostac koło 15 go. 09 wiec po 20 tym pójdę zrobić progesteron i prolaktyne, albo w poniedziałek juz zrobie sama nie wiem ?

Dzień dobry:-)

JAEWA wielkie gratulacje!!! A wieści od przyjaciółki rzeczywiście straszne - mam nadzieję że nic im nie będzie...

NAGAPALMA jak nastroje? Ułozy się i będzie dobrze...
SZCZĘŚLIWA przywitaj Maluszka ode mnie... Mocno czujesz już kopniaczki?

reklama
czesc - renna kochana czuje sie dobrze zaczynam 23 tydzień dzisiaj :):)
Palma - idz zrobić badania .... i to natentychmast :p:p
Nikuś - przywitany maluszek (ale chyba sobie śpi bo nie reaguje ) a co do kopniaków to wczoraj nawet zabolało jak kopało maleństwo ....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry