reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewa - a na co mam czekać :-D A ból piersi na początku ciąży jest normalny - przejdzie w drugim trymestrze :tak: Tak po prawdzie to dobrze że bolą bo to znaczy że hormony prawidłowo się klarują w organizmie i dla dzieciątka lepiej :tak:

mlodam - to jutro jak Karolę wyślę do babci to Ci spiszę te najlepsze i takie które możesz jeszcze jeść bo w ciąży nie wskazane :-p I podeślę Ci privami więc opróżnij sobie skrzynkę :-D A jak chcesz dobre ciasta do daj mi na pw swojego maila to ci podeślę plik z super przepisami na łakocie :-D Mama już dostał tą listę bo "dla dzieciaków chciała" :-D

Idę warstwę ptasiego robić póki sąsiedzi się nie będą pultali o hałasy a dzisiaj jeszcze zdążę jedną galaretkę walnąć więc na jutro zostanie mi jedno ptasie i ostatnia galaretka :-D A wieczorkiem wyżerka :-D Długo trwający deser ale cóż - czego się nie robi dla chwili rozkoszy :-D

reklama
Sol ja tez robiłam ptasie tylko że wczoraj mniam ;]
A ja nie wiem w końcu co jest najlepszą metodą antykoncepcji dla mnie :crazy:

pysia - a na kij ci taka jak się starasz? :-p
Przed ciążą z Karolą mój gin mi regulował Harmonetem lub Stediril 30 i świetnie się na nich czułam a po Karoli próbowałam plastrów Evry i porażka totalna :no: Tyle że mi naprawiły owu i udało się zaskoczyć. A teraz mam wsio w nosie i chociaż mam alergię na latex to nie chcę żadnych hormonów :no:

hej wieczorkiem,

jaewa wielkie gratulacje. Zaskoczona nie jestem. Bo po objawach można było się tego spodziewać. Spokojnej i zdrowej ciąży kochana !!!!!!!!!!

sol, są gumki nie z latexu jakby co;-)

zaraz wrócę tylko zagrzeję sobie naleśniki (jeszcze mi nie przeszło z wczoraj)

Sol, a ja już się martwię jaką metodę antykoncepcji wybrać jak już urodzę gromadkę dzieci :-D

Zapmarta Kochana dziekuje :) ja sie poki co tam cichutko ciesze a jak krecha bedzie gruba bede sie glosno cieszyc :p A jak Ty sie czujesz?

Krakowianka dziekuje :*

Sol juz wiadomo kiedy rodze? Skad Ty to wiesz Kochana? Bo ja ciemna jestem :p Nawet nie wiem ile to tyg :p
@ mialam 10 sierpnia czyli zaraz po @ bym zaszla? hmmm ok juz nie smece :p

Pysiu Ty bedziesz nastepna bo ja tez po anty jestem :)

Misia nie martw sie ja tez chcialam rozwijac swoja kariere zawodowa a tutaj wyszlo inaczej...Ale dzidzia wazniejsza. Ty to mloda jestes masz jeszcze czas na prace :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
JAEWA Kochana ja wczoraj wieczorem zrobiłam test bo bylam ciekawa czy wyjdzie mimo to ze mam wynik betki i tez mam jedna jasniejsza kreske wiec nie martw sie rosnie malenstwo i w Tobie!!

Nie tyle martwie sie praca co ubezpieczeniem... :-(

jaewa, na kalkulatorze ciążowym ci wyjdzie. Musisz tylko podać datę ostatniej miesiączki, tzn pierwszy jej dzień.

U mnie dobrze, choć wieczorami już zmęczona jestem i podbrzusze pobolewa, ale w dzień jest git.

Mam tylko nadzieję, że nie będziesz miała takiej huśtawki hormonalnej jak ja, bo idzie zwariować.

Misia, musisz się zarejestrować w Urzędzie pracy i będziesz miała ubezpieczenie. Nie wiem jak jest teraz, ale jeśli pracuje twój mąż, może ciebie zgłosić w pracy i dostanie rodzinną legitymację ubezpieczeniową i będziesz mogła korzystać bezpłatnie ze służby zdrowia.

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry