reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama wiedziałam , ze to info dla ciebie o tych pomidorkach, hahaha. Fajnie, ze się przydało. A jak tam po Uro? Lepiej troszkę?
mary buziaki sprtsmenko

reklama
mama-dzieki za dobre wiesci!!! ulzylo mi i az sie poplakalam.... oby to malenstwo zawedrowalo tam, gdzie trzeba... musi byc ok dobrze .... musi!

wisienka- dostalam kartke od Ciebie :D i znowu mi sie Polska moja wspaniala przypomniala... ech..

ja tylko na chwile, bo za pol godziny znowu spadam na poszukiwania sukni.. restauracje juz mamy zamowiona, wiec przynajmniej to z glowy..

Mary tak dzięki! Przestraszyłam się że się tak rozłączył, ale on się niezbyt teraz czuje. W końcu się do niego dodzwoniłam. Podobno było tak że mój mąż wyłączał tą maszynę i ona nie powinna nawet drgnąć, a ten jego kolega włożył rękę żeby opróżnić jakiś tam bęben, a ta maszyna się zamknęła przygniatając mu nadgarstek. Podobno mógł ruszać palcami, ale nie wiadomo co z kością. Ma kiepski nastrój bo to się działo na jego oczach :-(
No i będzie dochodzenie jak to się stało i czy na pewno wyłączył maszynę (na pewno).
A tak na prawdę to tak samo on sam mógł tam wkłożyć rękę i to on mógł mieć zmiażdżoną :-(
Straszne :-(

Kurczę, no niewesoła ta historia... Dobrze, że Twój mąż cały, ale znowu szkoda tego kolegi... Ojeju, że też takie rzeczy się ludziom przytrafiają... Ściskam, kochana, wiem, ze Cię to trochę nerwów kosztowało. :*

MAGGY,SORBUS,ZAPMARTA- witajcie bo chyba sie z Wami nie witalam...
MAGGY- powodzenia w szukaniu:tak:
WISIEŃKA- wiesz co te hormony sa tak mocne,ze ten urosept nie daje rady...nie zauwazylam zebym wiecej biegala do wc-moze za 2,3 dni sie zacznie:sorry2:

SOL- cos mi sie obilo o czy ,ze jesli bedzie corka to imie zmienione na Kasandra??

Ewcia trzymam kciukasy mocno i wierzę, że wszystko będzie dobrze z maleństwem. Oby trafilo tam gdzie trzeba. Jestem z Tobą :tak::tak::tak:

samopoczucie calkiem dobre, dziekuje ... nie narzekam, aczkolwiek czuje coraz wieksze zmeczenie 'materialu'...ale jest dobrze... :)

mama- nie dziekuje :)

reklama
mama - póki co Kasandra - póki mój mąż nie wymyśli sobie znowu czego innego. Chociaż powiedziałam sobie że jak się uprę to zostanę przy swoim bo i Aleksander i Kasandra mi się podobają a on jak ma muchy w nosie to niech spada :-p Olka walnął na odczepnego a mi się spodobał - na przyszłość będzie lepiej ważył słowa :-D A Kasandra mi się śniła i stąd to imię :-D Może prorocze :-D

Przespałam się chwilę ale dalej mam wrażenie jakby mnie ktoś sztachetą po głowie bił :-( Głupie ciśnienie. A ostatnio to w ogóle chodzę jak stacja meteorologiczna - jak ma padać idę spać, jak słoneczko to mnie głowa boli :wściekła/y: I bądź człowieku mądry i się staraj pouczyć :-( Mąż mi podrukował chyba z 25 pytań a ja nawet nie mam siły ich czytać bo mi się literki mienią :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry