reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Kochane!!!!!
Boże, gdzie jest sprawiedliwość???? Powiedzcie, co u Ewci???? Nie rozumiem tego - takie baby puszczają sie na prawo i lewo i zachodzą w ciążę ot tak, a pozniej zabijaja swoje dzieci albo wyrzucaja do smietnika...a normalna kobieta, która kocha nad zycie swoje maleństwo musi przechodzic przez takie historie....brak mi słów...płacze ciągle jak myslę o Ewuni i modlę się zeby wszystko było dobrze...
A u mnie, nowy cykl i ...nowa nadzieja....

reklama
monisia powodzenia w nowym cyklu więc życzę Ci.
Czekamy jeszcze na wieści od Ewuni. Myślę że Krzysia potem jak zadzwoni to sie coś dowie. 3mamy kciuki mocno za naszą Ewuniee! &&&

to ja od razu życzę miłego dnia wszystkim

oczywiście będę podglądać, żeby nie przegapić wieści od Ewci, ale sama nie mam weny. brzucho mnie pobolewa, a skoro w niedzielę ma przyjść @ to tak by wychodziło. chyba że się małpa spóźni, bo owu miałam dość późno.

narazie to żołądek daje się we znaki i znowu muszę sobie mięty zaparzyć, żeby ulżyło. nie podoba mi się to, ale narazie mnie nie niepokoi- czasem przed @ właśnie żołądek mi szalał, więc zobaczę co będzie w przyszłym tygodniu. pozatym jakoś mi niedobrze, ale to przez bunt żołądka. bo przez co innego?

dziś na obiad kurak. małżon dostanie ziemniaczki i sałatkę jeszcze, ale mi wystarczy samo udeczko no musi
najwyżej dopcham się jajkami a na kolację już sobie zrobiłam sałatkę z tuńczyka, więc dopiekę sobie tylko bułeczki, żeby samej nie wcinać i nie dobijać mojego już i tak oszalałego żołądka

Witam się

dziś nic nie chce mi się pisac tylko ciągle sprawdzam co u Ewci - bo nadzieja nie gasnie absolutnie

sorbuś ale ten czas leci!!!!! ty już 19 tydzień masz!!!!!! wow- a pamiętam jak niedawno testy robiłaś...

może i ja się wkońcu doczekam suwaczka-zapier*da*laczka

Bunia no nie wiem, czy zmielona kaszka kukurydziana to to samo co mąka :-( Trudno mi powiedzieć :-( A rosołek pewnie że możesz jeść :-) Aczkolwiek przyznam się że ja go piłam (po wystudzeniu zebrałam wcześniej stwardniały tłuszcz), bo nie potrafiłam zrobić tego makaronu ;-)
Bunia suwaczek-zapier*da*laczek - ale się uśmiałam :-D Też takiego chcę :-D

Ewcia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sol i tak trzymać :-)

Ostatnia edycja:
bunia - doczekasz doczekasz :tak:

kath - za tego kciuka którego ssie mój maluch chyba pójdę w sobotę. Mąż też stara się mnie przekonać że przynajmniej się zorientuję o co chodzi na obronie o ile zadadzą mi jakiekolwiek pytanie. Bo może się zdarzyć że nawet mnie o nic nie zapytają. Ale póki co idę spać :-p

monisia - to i ja trzymam kciuki za ten nowy cykl :tak:

A my byliśmy na rodzinnych zakupach - poszło w pi.. kasy a ledwo zakupy zrobione :szok: Ale kupiliśmy już na to wesele co idziemy bo państwo młodzi poprosili o przybory szkolne zamiast kwiatów. A mnie teraz tak głowa boli że szok, niewyspanie daje swoje :-(

reklama
no to się ogroooooooomnie cieszę, że mogę rosołek bo żołądek mi szaleje a na to najlepszy rosołek.

a wiesz co moja mama wymyśliła? że skoro można jajka, można użyć tej mąki kukurydzianej, to równie dobrze zamiast makaronu można sobie zrobić taką zacierkę no wiesz, jajko z mąką i wlewane do gotującego się wywaru. ale w pierwszej fazie chyba nie można mąki jeszcze co? to może na drugą fazę już ją gdzieś znajdę- poproszę brata, żeby zobaczył czy w Almie nie mają, bo tam mają taką zdrową żywność.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry